ZIEN: Numidia showt gigantisch gewichtsverlies: '-13 kilo!'
Zie ook:
Delen

ZIEN: Numidia showt gigantisch gewichtsverlies: ‘-13 kilo!’

Sinds een paar weken is Numidia kei-hard bezig met een gigantische afvalrace. De teller staat inmiddels op -13 kilo!

Numidia

Je kent haar misschien als Numidia, maar achter die naam schuilt een getalenteerde Marokkaans-Nederlandse zangeres met een verhaal. Terug in 2015 gaf ze The Voice of Holland een kans en belandde ze in het team van Angela Groothuizen. Numidia heeft toen indruk gemaakt en bereikte de finale, hoewel de overwinning haar net ontglipte.

Dit jaar heeft Numidia opnieuw geschitterd, dit keer bij ‘De Beste Zangers’, waar ze haar stem liet horen naast andere getalenteerde Nederlandse artiesten. Ze blijft groeien en inspireren, en we kunnen niet wachten om te zien wat ze hierna in petto heeft!

Afvalrace

Sinds een paar weken is bij Numidia helemaal het roer om gegaan en is de samenwerking met Dageen aangegaan. Sindsdien is ze haast onherkenbaar, want de kilo’s vliegen eraf bij de zangeres. En dat gaat niet zomaar, nee, daar werkt Numidia kei- en keihard voor. Dag in dag uit staat ze in de sportschool en ze houdt zich strikt aan het dieet. En dat werpt zijn vruchten af!

-13 kilo

Inmiddels staat de teller op -13 kilo bij Numidia en ze lijkt wel een ander persoon. Wat ziet ze er waanzinnig goed uit!

‘-13 Kilo dagje op set en ja hoor mijn broeken zijn te groot!’

Vol trots poseert Numidia met een veel te grote broek. En ze heeft recht om daar heel erg trots op te zijn, wat een prestatie!

Bron en Beeld: Instagram Numidia

Delen

Meer over Numidia El Morabet

WOW: Numidia straalt als nooit te voren in prachtige blauwe jurk
WOW: Numidia straalt als nooit te voren in prachtige blauwe jurk
Numidia poseert in zilveren glitterjurk en wordt overladen met complimenten
Numidia poseert in zilveren glitterjurk en wordt overladen met complimenten
Lees alle artikelen over Numidia El Morabet