OEPS: Tooske Ragas betrapt door collega tijdens privé-momentje
Zie ook:
Delen

OEPS: Tooske Ragas betrapt door collega tijdens privé-momentje

Terwijl Tooske geniet van een kort privémomentje in het trappenhuis, wordt zij betrapt door een collega van Shownieuws.

Tooske en Bastiaan Ragas

Bastiaan Ragas is een Nederlandse presentator, acteur, zanger en schrijver. Tijdens de musical De 3 Musketiers leerde hij zijn grote liefde, Tooske Breugem kennen. Tooske is een Nederlandse actrice, televisiepresentatrice en zangeres. In juni 2005 gaven zij elkaar het jawoord in Zuid-Frankrijk en sindsdien zijn zij onafscheidelijk. Samen kregen zij drie dochters, maar Bastiaan kreeg uit een eerdere relatie al een zoon, Sem.

Tooske speelde dit jaar mee aan Wie is de Mol?, maar zij bleek niet de mol te zijn. Helaas moest zij het spel na een paar afleveringen verlaten…

Oeps!

Regelmatig is Tooske één van de presentatrices van Shownieuws. Samen met haar collega’s weet zij er iedere keer weer een geweldige uitzending van te maken. Afgelopen week kwam Tooske net uit de make-up stoel en zij zag er práchtig uit. Tijd voor een mooie selfie zou je denken, maar dat ging niet volgens plan. ‘Als je probeert een leuke foto te maken en collega Bart Ettekhoven betrapt je… scroll and see…’, schrijft Tooske er lachend bij. Toch zijn alle foto’s leuk en mooi geworden. Tooske is gewoon onwijs knap!

Bron en Beeld: Instagram Tooske Ragas

Delen

Meer over Tooske Ragas

Tooske Ragas geniet van héle bijzondere moeder-dochter vakantie
Tooske Ragas geniet van héle bijzondere moeder-dochter vakantie
Tooske Ragas brengt liefdesode aan Bastiaan: 'Hij is het! Al twintig jaar'
Tooske Ragas brengt liefdesode aan Bastiaan: ‘Hij is het! Al twintig jaar’
Lees alle artikelen over Tooske Ragas