100%NL Magazine Lisa Vol OG3NE
Zie ook:
Delen

OG3NE-zangeres Lisa straalt op bruiloft “My heart is so full”

Lisa van OG3NE zag er prachtig uit op de bruiloft in Rome!

OG3NE

OG3NE is een meidengroep bestaande uit drie zussen: Lisa, Amy en Shelley Vol. Samen zingen de zussen de sterren van de hemel! De zusjes werden bekend in 2007, toen ze het Junior Eurovisiesongfestival wisten te winnen. Daarna bleef het een lange tijd stil rondom OG3NE, maar in 2014 maakten de zusjes een gigantische comeback door mee te doen aan The Voice of Holland! Daarna is hun carrière in een stijgende lijn omhoog gegaan. Wow, wat hebben deze meiden al veel bereikt samen!

Lisa Vol

Lisa Vol is de oudste zus. Op haar Instagrampagina zien we dat ze met volle teugen geniet van verschillende vakanties, optredens en haar vrienden en familie. Ook heeft Lisa opnieuw de liefde gevonden. De zangeres is dolgelukkig met haar nieuwe vriend Robin de Brie, die ze heel graag op Instagram voorstelde een paar maanden terug. Daarbij schreef ze: “Oooohh my flame“. Op de Instagram foto’s zien we dat het koppel het héél leuk samen.

Bruiloft

Afgelopen weekend zijn hele goede vrienden van Lisa getrouwd in een prachtig kasteel in Rome. Lisa deelt de mooiste, meest liefdevolle foto’s en video’s van deze bijzondere dag op Instagram. Daarbij schrijft ze: “my friends got married in a castle in Rome & my heart is so fullll” Ze ziet er prachtig uit!

 

 

Bron en Beeld: Instagram lisaog3neofficial

Delen

Meer over OG3NE

Mooi nieuws voor OG3NE-zangeres Lisa: 'Ik zit op een roze wolk. Ik ben zo gelukkig'
Mooi nieuws voor OG3NE-zangeres Lisa: ‘Ik zit op een roze wolk. Ik ben zo gelukkig’
OG3NE-zusjes: 'Als één van jullie iets overkomt hoeft het van mij niet meer'
OG3NE-zusjes: ‘Als één van jullie iets overkomt hoeft het van mij niet meer’
Lees alle artikelen over OG3NE