100%NL Magazine De Bauers
Zie ook:
Delen

Om déze reden komt er geen nieuw seizoen van De Bauers

Al wekenlang willen fans weten of er een tweede seizoen komt van De Bauers. Die lijkt er niet te komen en Frans legt nu uit waarom.

De Bauers

De Bauers is een realitysoap over het leven van Frans Bauer. Hij werd vroeger samen met zijn vrouw en kinderen gevolgd en dit tot grote enthousiasme van volgers en fans. Het programma was destijds een grote hit, werd wekelijks door miljoenen mensen bekeken en zij wonnen in 2004 zelfs de Gouden Televizier-Ring. Dit is alweer twintig jaar geleden, dus het werd tijd voor nieuwe afleveringen. Een paar maanden geleden begon het nieuwste seizoen en het was wederom een groot succes.

Nieuw seizoen

Wekenlang vroegen volgers en fans zich af of er nog een nieuw seizoen van De Bauers zou komen en het is ondertussen wel duidelijk dat die er niet komt. Aan Shownieuws vertelde Frans zelf hoe dat zit. ‘Ik kreeg een keer een vraag in één of ander programma: ‘Wil je de Bauers doen?’ Ik heb altijd gezegd: ‘Nee.’ Ik kwam thuis en toen vroegen de kinderen: ‘Waarom niet?’ Toen is het gesprek op gang gekomen en hebben we altijd gezegd: ‘Als we het weer doen, dan doen we het eenmalig. En dat is dan nu’, zegt Frans. Helaas, maar begrijpelijk!

Wie weet over 20 jaar weer. 😉

Bron en Beeld: Shownieuws

Delen