YES: Whatsapp komt met super handige nieuwe ‘relax-functie’!
Delen

YES: Whatsapp komt met super handige nieuwe ‘relax-functie’!

Word je ook zo moe van al die eindeloze groepschats op je telefoon? Dat geklets waar maar geen einde aan komt? Whatsapp komt met een nieuwe modus die je leven een heel stuk relaxter zal maken!

Je zal jezelf vast wel herkennen in dit verhaal: je bent vele kilometers van huis, maar je vakantie wordt steeds verstoord door die eindeloze notificaties op je telefoon. Maar daar wordt aan gewerkt.

Het is misschien nog in de bèta-fase, maar Whatsapp komt met de Vakantiemodus!  In deze nieuwe functie springen gearchiveerde chats met nieuwe berichten niet meer meteen naar boven. Het is al mogelijk om een groepsgesprek op stil te zetten, maar de berichten blijven naar boven komen. Als je de ‘ Vacation Mode’  inschakelt, is daar dus geen sprake meer van. Geen stress om te blijven tikken op dat schermpje. Dat maakt het wat makkelijker om te ontsnappen aan de dagelijkse online stroom van berichten uit werk- of groepschats!

Natuurlijk hoef je de modus niet alleen te activeren op vakantie; het is net zo handig als je gewoon even een tijdje lekker offline wilt gaan.

Rode bolletjes

Ook komt Whatsapp met een stille modus. Dan is er zelfs meer geen sprake van rode bolletjes. Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe functies zullen worden toegevoegd aan Whatsapp, maar meestal duurt het een paar maanden.

Bron: Bright.nl | Beeld: iStock

Delen