header_yolanthe_xess

Op de ski’s! Yolanthe deelt prachtige wintersportkiekjes van haar en Xess Xava

Yolanthe en haar zoontje Xess Xava zijn heerlijk aan het genieten van een wintersportvakantie in Aspen, Colorado. Op haar Instagram deelt zij jaloersmakende foto's!

Wat zijn ze heerlijk aan het genieten! Dat de zesjarige Xess Xava een natuurtalentje is, blijkt wel uit de video’s die Yolanthe op haar Instagram post. Haar kleine mannetje sjeest van de berg af als een échte pro!

Je ziet de foto’s en video’s hieronder (SWIPE):

Volgers van de actrice zijn dolenthousiast. “Wow die Xess is echt een pro, heerlijk kind” schrijft iemand en “Heerlijk dat je zo samen hebt kunnen genieten! en wat kan Xess Xava skiën zeg” schrijft weer een andere volger.

Natuurtalent

Wat kan Xess Xava niet? Toen hij nog maar 1 jaar oud was kon de kleine Xess al zwemmen. Yolanthe was toen al ontzettend trots op haar zoontje en deelde een video van een zwemmende Xess op Instagram.

Toen Xess nog maar vier jaar oud was deelde Yolanthe een video van de kleine Xess op Ski’s waarin je hem zonder moeite achter zijn moeder aan ziet skiën. Zó cute!

Talenknobbel

De kleine Xess spreekt inmiddels ook al drie talen! Het talentvolle zoontje van Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder spreekt inmiddels al een aardig woordje Engels, Spaans én Nederlands. Dat kun je zien in de té schattige video die zijn trotse mama postte.

Bron en Beeld: Instagram Yolanthe Cabau.