100%NL Magazine Big Brother
Delen

ZIEN: Zó gaat het nu met de oud-kandidaten van Big Brother!

Vanavond is het dan ein-de-lijk zover: het nieuwe seizoen van Big Brother gaat van start! Hoe zal het nu gaan met de oud-kandidaten van Big Brother? Wij zetten de meest spraakmakende kandidaten voor je op een rijtje!

Kelly van der Veer

Tijdens het derde seizoen van Big Brother maakte Nederland kennis met Kelly van der Veer. Tijdens dit seizoen onthulde de diva dat ze transgender is. Aan RTL Boulevard liet ze weten: ‘Ik had net mijn operatie achter de rug en was aan het opbloeien. Ik hoorde via een collega dat ze nieuwe deelnemers zochten, en toen heb ik me opgegeven. Ik ben er niet ingegaan als transgender, maar als vrouw. Ik had, na een ellendige tijd, zin in een groot avontuur.’ Na haar Big Brother avontuur heeft Kelly nog kort genoten van een tv-carrière. Hoe het nu met haar gaat? Kelly: ‘Tegenwoordig voel ik me goed, ik doe veel yoga en ben spiritueel bezig.’

100%NL Magazine Big Brother

Ruud Benard

De blonde Ruud veroverde heel Nederland tijdens het allereerste seizoen van Big Brother. Veel mensen zullen hem dan ook voor altijd herinneren aan zijn uitspraken zoals ‘Effe knuffelen’ en ‘Laat je niet gek maken’. De altijd positieve Ruud verliet het na de finale het huis maar helaas verliep zin leven daarna niet zo rooskleuring. ‘Ik raakte mijn huis kwijt, mocht mijn kind een tijd lang niet meer zien en onderwijl stapelden de belastingformulieren zich op. Wat je dan gaat doen? Jezelf terugtrekken en opsluiten. Ik ging als een kluizenaar leven. Ik durfde vijf jaar lang niet over straat.’, vertelde hij destijds aan RTL Nieuws. Hij verhuisde zelfs voor een poosje naar Aruba.

Willem Boomsma

Willem Boomsma eindigde als 3e in het eerste seizoen van Big Brother. Aan RTL Nieuws vertelde Willem destijds over zijn tijd na het huis: ‘Na tien dagen ben ik weer gaan werken op school. Heerlijk, tussen de vertrouwde mensen. Zij hebben me toen ook heel erg gesteund. Ik kreeg in die beginjaren allerlei aanbiedingen en opdrachten. Ik kookte altijd in het Big Brother-huis. Koken is mijn ding en alle klussen die ik kreeg, hadden ook met eten te maken. Mijn broer werd mijn manager. Ik heb ook nog twee kookboeken geschreven. Een mooie, maar wel heel hectische tijd.’ Tegenwoordig is Willem hartstikke blij met zijn vrouw. Samen runnen ze een B&B genaamd Byonz.nl.

100%NL Magazine Willem

Beeld: ANP Foto, Instagram Bron: RTL Boulevard

Delen