100%NL Magazine Mark Baanders
Zie ook:
Delen

Dit is de leuke partner van Expeditie Robinson-kandidaat Mark Baanders

Mark is inmiddels een hele tijd gelukkig met zijn vriend en samen vormen zij een prachtig stel. Wij delen wat leuke foto's van de twee heren samen.

Mark Baanders

Mark Baanders is een verslaggever bij de Nederlandse omroep PowNed. Mark heeft de bijnaam ‘Slijptol’ gekregen, vanwege zijn hese stem. De verslaggever is momenteel wekelijks op televisie te zien, want hij speelt mee in Expeditie Robinson 2023.

Expeditie Robinson

Dat Mark een strijder is, is in de afgelopen weken gebleken. In de voorgaande afleveringen van Expeditie Robinson zagen wij Mark veel proeven winnen en dat terwijl hij op afvallerseiland zat. Hij heeft zich terug weten te vechten en nu speelt hij weer mee in het spel. Vorige week kreeg Mark de meeste stemmen en dat betekent dat hij in de aflevering van vanavond alvast één zwarte stem heeft…

Partner Mark

Mark is inmiddels ruim anderhalf jaar samen met zijn partner, Boaz van Casteren en de twee zijn hartstikke verliefd. Op Instagram deelt Mark regelmatig foto’s met zijn vriend en daarbij plaatst hij vaak een lieve tekst. ‘2022 wat was het een fantastisch feest en ook een bijzonder gevoel dat mijn vriendje de eerste mannelijke gala date in 75 jaar tijd is geweest! (Tevens komende 75 jaar ook de knapste)’, schreef hij bijvoorbeeld. Wat lief!

Wij worden zo blij van onderstaande foto’s.

https://www.instagram.com/p/CjqA1z8I5s5/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

https://www.instagram.com/p/CkJMLSSo2uU/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

https://www.instagram.com/p/Cne_KVTL8ON/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Mark Baanders

Delen