100%NL Magazine Pip Pellens
Zie ook:
Delen

Pip Pellens reageert op commentaar na bebloed inlegkruisje

De reeks foto's die Pip gisteren deelde, werden niet door iedereen goed ontvangen. Veel volgers vragen zich af waarom één van de foto's ertussen zit, maar Pip legt het uit.

Pip Pellens

Pip Pellens is een Nederlandse actrice die vooral bekend is geworden door haar rollen in verschillende Nederlandse televisieseries. Pip speelde onder andere in de series als ‘SpangaS’ en ‘Flikken Maastricht’.

In 2014 deed Pip mee aan het dansprogramma ‘Dance Dance Dance’ samen met haar vriend Pim Wessels. Ze behaalden de finale en eindigden op de tweede plaats. Inmiddels zijn Pip en Pim een gelukkig getrouwd stel!

Reactie op commentaar

Pip zit al weken op een wolk, want zij werd onlangs moeder van een dochtertje. Lily. Op Instagram deelt Pip dagelijks veel leuke foto’s. Dit keer was het een hele reeks die zij met haar volgers deelde, maar niet iedereen liet een positieve reactie achter. Op één van de foto’s was namelijk een bebloed inlegkruisje te zien en veel volgers snappen niet waarom zij dit met de wereld deelt. In haar Instagramstory legt Pip vervolgens uit waarom zij dit deed. Sommige volgers zitten namelijk in hetzelfde schuitje en zij zijn blij met een eerlijke post als deze.

https://www.instagram.com/p/Cza3awhqpXO/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

100%NL Magazine Pip Pellens

Bron en Beeld: Instagram Pip Pellens

Delen

Meer over Pip Pellens

WOW: Pip Pellens verbluft volgers met nieuw kapsel!
WOW: Pip Pellens verbluft volgers met nieuw kapsel!
BABYNIEUWS: Pip Pellens bevallen van een dochter
BABYNIEUWS: Pip Pellens bevallen van een dochter
Lees alle artikelen over Pip Pellens