100%NL Magazine Beatrix en Kleinkinderen
Delen

Prinses Beatrix is in de gloria: de leukste foto’s met haar kleinkinderen op een rij!

Een feestelijke dag vandaag! Prinses Beatrix blaast vandaag 86 kaarsjes uit. Door de jaren heen is onze voormalige koningin vaak vastgelegd voor de camera. Maar de leukste foto’s zijn toch wel die met haar kleinkinderen.

2017 met alle kleinkinderen

Deze foto is de meest recente foto die Beatrix heeft laten vastleggen met haar kleinkinderen. Inmiddels zijn we alweer zeven jaar verder en zijn de oudste kleindochters inmiddels uitgegroeid tot jonge dames.100%NL Magazine Beatrix en Kleinkinderen

2007 met Willem-Alexander, Maxima en de kinderen

Deze foto werd net na de geboorte van prinses Ariane geschoten. De kersverse ouders lachen vol trots naar de camera. Beatrix glimt van trots. Ariane is inmiddels alweer 16 jaar, zus Alexia is 18 jaar en onze toekomstige Koningin werd in december 20 jaar.

2006 met alle kleinkinderen

18 jaar geleden, maar het lijkt wel gisteren! Beatrix zit vol trots te midden van alle kleine hummels. Wat een geluk!

2006 met de kinderen van Friso en Mabel

Dit is toch wel een van de meest memorabele foto’s van Beatrix en haar kleinkinderen. Hier was Gravin Zaria net geboren. Inmiddels is Zaria alweer 17 jaar en zus Luana 18 jaar. Luana lacht op de foto gezellig met oma Beatrix naar de camera. Kleine deugniet. Mabel woonde jarenlang met haar dochters in Londen, maar kocht onlangs een huis in Nederland.

2006 met de kinderen van Constantijn en Laurentien

Een foto met de kinderen van Constantijn en Laurentien mag natuurlijk ook niet ontbreken. De oudste dochter van het stel, Eloise (21), is inmiddels uitgegroeid tot ware influencer met meer dan 436.000 volgers op Instagram. Haar broertje Claus wordt in maart alweer 19 jaar en jongste zus Leonore is 17 jaar oud.

Beeld: RVD, Jeroen van der Meyde

Delen