100%NL Magazine Ranomi Kromowidjojo
Zie ook:
Delen

ZIEN: Dit zijn de meest romantische foto’s van Ranomi Kromowidjojo en haar knappe man!

Wie is de Mol deelneemster Ranomi Kromowidjojo is heel gelukkig getrouwd met haar knappe man Ferry Weertman.

Ranomi Kromowidjojo

Ze was een van de meest succesvolste zwemsters die Nederland kent: de razendsnelle Ranomi Kromowidjojo. De goedlachse Ranomi heeft een glansrijke carrière in de zwemsport. Zo heeft ze in totaal 17 wereld- en 24 Europese titels. Ook tijdens de Olympische Spelen in het 50-meterbad wist ze vier keer de wereldtitel te pakken.

In januari 2022 besloot Ranomi dat het genoeg was geweest en besloot ze haar zwemcarrière aan de wilgen te hangen. ‘Het was me een waar genoegen’, schreef ze destijds.

Man Ferry Weertman

Al jaren is Ranomi smoorverliefd op de knappe Ferry. Net als Ranomi is ook Ferry topsporter en heeft hij ook een grote zwemcarrière achter de rug. De twee waren als het ware collega’s en steunden elkaar door dik en dun.

Tijdens een romantische vakantie in de sneeuw besloot Ferry om ‘zijn’ Ranomi om haar hand te vragen. Bij een romantische foto schreef hij: ‘Leuke vakantie gehad! Oja en ze zei ja!’. Op 10 september 2022 was het dan eindelijk zover: Ferry en Ranomi stapten toen in het huwelijksbootje. Op Instagram deelde het pasgetrouwde koppel een prachtige trouwfoto. Ferry zag er strak uit in zijn donkerblauwe pak en ook Ranomi was een stralende bruid in haar mooie jurk. Een foto van het huwelijk zie je hier.

Nog meer romantische en verliefde kiekjes van Ferry en Ranomi zie je hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Ranomi Kromowidjojo, ANP Foto

Delen