100%NL Magazine Re-Play
Delen

Re-Play zingt in de strijd tegen ALS!

Met nieuwe singles en uitverkochte zalen door het hele land, is de populairste R&B groep van Nederland Re-Play weer helemaal terug van weggeweest. Nu zetten ze hun stemmen ook in voor het goede doel!

In een videoboodschap vragen de bandleden van Re-Play om mee te doen aan de 0%4ALS challenge: niet drinken in de maand januari en doneren aan de strijd tegen de spierziekte ALS! 

A Capella

Mark Dakriet, zanger van Re-Play: Ik aarzelde geen moment toen we gevraagd werden een videoboodschap in te spreken als ambassadeurs voor de 0%4ALS challenge. Tijdens de opnames bedachten we spontaan om onze oproep ook a capella te zingen en op te nemen. Tenslotte is zingen waar wij goed in zijn, zo kunnen we onze bijdrage leveren aan de strijd tegen ALS.”

Beluister hun zwoel gezongen oproep hier:

Met de 0% alcohol voor 0% ALS campagne speelt Stichting ALS  in op de goede voornemens van mensen voor het nieuwe jaar, zoals meer bewegen, gezonder eten of stoppen met het drinken van alcohol. Met de campagne zamelen ze geld in voor onderzoek om ALS de wereld uit te krijgen.

Bekijk hier de volledige videoboodschap van RePlay en ga hun uitdaging aan!

Help Stichting ALS

ALS (Amyotrofische Laterale Sclerose) is een ziekte van de zenuwcellen die de spieren aansturen. Geleidelijk aan vallen de spieren uit; het uitvallen van de ademhalingsspier is vaak reden van overlijden. Nederland telt op dit moment ongeveer 1500 patiënten.

Het doel van de campagne is om geld in te zamelen voor onderzoek naar de oorzaken/behandeling van ALS en om ALS-patiënten te ondersteunen met hulpmiddelen. En jij kunt helpen!

Doe mee en ga net als Re-Play voor 0% in het nieuwe jaar! Meer weten? Je kunt je tot 2 januari 2019 aanmelden op www.nulprocentvoorals.nl. Doneren kan t/m 31 januari.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Stichting ALS | Beeld: Instagram

Delen