100%NL Magazine Richard Groenendijk

FOTO: Richard Groenendijk deelt romantische foto met zijn man

Op Instagram deelt Richard Groenendijk een romantische foto samen met zijn geliefde man!

Richard Groenendijk en zijn man

Afgelopen weekend vierden Richard Groenendijk en zijn man Marko hun 10-jarig jubileum. En bij zo’n special dag hoort natuurlijk ook een romantische foto!

‘Toen hij vandaag precies tien jaar geleden aan kwam lopen bij @dudokrotterdam dacht ik: wát een lieve man, maar ik hoef geen relatie! (Dat riep ik tenslotte al zo’n twintig jaar) Gelukkig had híj heel veel geduld en had ík alleen het eerste gedeelte van m’n gedachte goed.’

Marko

Richard en Marko zijn dus al jarenlang een dolgelukkig stel. Ze ontmoetten elkaar via het internet en hoewel Richard het in het begin dus niet zag zitten, kwamen de twee toch bij elkaar!

De liefde werd in 2019 bezegeld met een huwelijk! ‘Vandaag, in het bijzijn van een aantal lieve vrienden en familie, hebben Marko en ik ‘ja’ tegen elkaar gezegd. Dus.’, schreef Richard toen bij een prachtige foto.

Coronalied

Afgelopen november kroop Richard na vier jaar weer terug in de huid van zijn favoriete alterego: Jopie Parlevliet. Jopie kwam met een nieuwe single genaamd: TEBBIE NOU OP JE MUIL? Het idee om de single uit te brengen kwam heel spontaan. Voor zijn theatershow repeteerde Richard de single ‘Tebbie nou op je muil?!’ en deelde een video ervan op social media. Die ging helemaal viral!

Het nummer is natuurlijk grappig bedoeld en hij staat volledig achter de coronamaatregelen. En grappig is het zeker! Luister hier het hele lied.

Bron en Beeld: Instagram Richard Groenendijk