100%NL Magazine Rik van de Westelaken
Zie ook:
Delen

WIL JE ZIEN: Rik van de Westelaken als blondine!

Heb je je ooit afgevraagd hoe presentator Rik van de Westelaken eruit zou zien als blondine? Wij hebben de beelden!

100%NL Magazine WhatsApp kanalen

Rik van de Westelaken

Rik van de Westelaken, ooit het vertrouwde gezicht van het NOS journaal, heeft een opmerkelijke carrière opgebouwd. Na een indrukwekkende 17 jaar bij de NOS, waar hij zich ontwikkelde als nieuwslezer, besloot Rik een nieuwe weg in te slaan door over te stappen naar een commerciële omroep. Maar al vrij snel daarna kwam Rik erachter dat zijn ware passie bij de publieke omroep lag, en dus keerde hij terug.

Rik nam daarna de rol op zich als presentator van populaire programma’s zoals EenVandaag en Wie is de Mol, en heeft zelfs het prestigieuze Televizier-Ring Gala gepresenteerd. Rik is een geliefd figuur op de Nederlandse televisie, en wij begrijpen helemaal waarom!

Partner

Over het liefdesleven van Rik weten wij niet veel, want zelf deelt hij er niets over op social media. Na een paar gestrande, serieuze relaties, dacht Rik dat hij het geluk in de liefde niet meer zou vinden. Gelukkig liep hij zijn partner Felix tegen het lijf. De twee zijn nog altijd stapelgek op elkaar en zij wonen samen in een luxe appartement in Amsterdam.

Benieuwd hoe Felix eruitziet? Klik dan op deze link.

Blondine

Op social media deelt Rik veel foto’s en video’s van zijn dagelijks leven en vooral veel van zijn werk. Privé foto’s laat hij niet vaak zien, maar toch maakte hij vandaag een uitzondering. Op zijn story deelt hij namelijk een kiekje uit de oude doos, en wat voor één!

‘Ooit was ik blond. Verder niet veel veranderd toch?’

Wat een super schattige foto toch! Rik is inderdaad nog precies hetzelfde, hij heeft nog steeds die kenmerkende donkere ogen. Hoe leuk!

100%NL Magazine Herken de BN'er

Beeld: ANP Beeld, Bron: Instagram Rik van de Westelaken

Delen

Meer over Rik van de Westelaken

Dit is de leuke partner van Rik van de Westelaken
Dit is de leuke partner van Rik van de Westelaken
Lees alle artikelen over Rik van de Westelaken