100%NL Magazine

Robert ten Brink deelt prachtige foto’s met de liefde van zijn leven

Robert ten Brink, geweldig programmamaker en presentator, deelt vandaag liefdevolle foto's met zijn vrouw Roos op Instagram ter ere van haar verjaardag! Hiep Hiep Hoera!

Liefdevolle foto’s

Robert feliciteert zijn vrouw vandaag op Instagram door middel van allerlei prachtige foto’s van hen samen. Er zit ook een geweldig leuke foto van vroeger bij. Robert schrijft bij de foto’s: “De liefde van mijn leven”. Robert en Roos zijn in 1981 getrouwd, en zij hebben samen vijf dochters. Wij wensen Robert, zijn vrouw Roos en de familie een gezellige dag en verjaardag toe!

Vlieland

In het begin van de zomer deelde Robert en zijn vrouw foto’s van hun uitstapje naar Vlieland. Heerlijk buiten eten, pasta natuurlijk! De vrouw van Robert is half Italiaans dus dat gerecht kan niet ontbreken. Het stel is na ruim 40 jaar huwelijk nog steeds super gelukkig met elkaar. Dat is toch prachtig om te zien! Hun kleinzoon Willem is ook op een van de foto’s te zien in Vlieland.

Uit de oude doos

Op Instagram deelt Robert vaker leuke foto’s met zijn vrouw. We vonden ook een leuke foto uit de oude doos van het piepjonge stel! Ze zijn haast niets veranderd! 🙂

Bron en Beeld: Instagram