100pmagazine_roxeannehazes
Zie ook:
Delen

VA VA VOOM! Roxeanne Hazes steelt de show met deze looks tijdens Holland Zingt Hazes!

Het afgelopen weekend was de hele Ziggodome afgeladen met Hazes fans. Duizenden fans zongen mee met liedjes als 'kleine jongen' en 'de vlieger'. Op Instagram post Roxeanne foto's van haar podiumlooks.

Holland Zingt Hazes

Het afgelopen weekend zong de dochter van André Hazes, Roxeanne Hazes (29), de sterren van de hemel tijdens de tiende editie van Holland Zingt Hazes. In een afgeladen Ziggodome beet Roxeanne (29), het spits af met het lied ‘Kleine Jongen’. Samen met andere artiesten, waaronder Gerard Joling en Jamai Loman, werden de bekendste nummers van Hazes ten gehore gebracht.

Sexy podiumlooks

Op het podium verscheen Roxeanne in een paar sexy outfits op het podium. Wow, wat zag ze er stunning uit in haar little black dress met gouden plateauzolen! Ook staat het blauwe, glimmende pak haar prachtig. Wat een beauty!

Benieuwd naar de podiumlooks van Roxeanne? Je checkt het hieronder:

Fender

Samen met haar verloofde Erik Zwennes heeft Roxeanne een zoon genaamd Fender. Het drietal vormt een mooi, hecht gezin. Op Instagram delen Roxeanne en Erik regelmatig leuke foto’s en video’s.

Speciale gast

Ook Roxeanne’s zoontje Fender was supertrots op zijn mama en aanwezig tijdens één van de concerten. Hierover zegt Roxeanne: ‘Dag drie was een extra speciale. Een middagshow, dus mijn allerbeste vriend mocht mee. Stiekem een blik opvangen en zweven door de steun van mijn mannen. Iedereen bedankt voor de mooie reacties op deze jubileumeditie. En voor wie volgend weekend nog komt: we kunnen niet wachten, tot dan.’

Broer André

Grote afwezige tijdens het Holland Zingt Hazes-concert was natuurlijk Roxeanne’s broer, André Hazes jr. Hij is momenteel nog herstellende van een burn-out. Onlangs nog vertelde Rachel Hazes dat haar zoon herstellende is van een emotionele burn-out en dat hij momenteel een mooie reis aan het maken is. ‘Het gaat beter met André’, aldus zijn moeder Rachel.

Bron Trouw en Instagram Roxeanne Hazes | Beeld: Roxeanne Hazes.

Delen

Meer over Roxeanne Hazes

Erik Zwennes deelt liefdevol bericht over Roxeanne: 'Laten we er nog eentje doen'
Erik Zwennes deelt liefdevol bericht over Roxeanne: ‘Laten we er nog eentje doen’
GENIETEN: De leukste gezinskiekjes van Roxeanne, Erik en Fender in de sneeuw
GENIETEN: De leukste gezinskiekjes van Roxeanne, Erik en Fender in de sneeuw
Lees alle artikelen over Roxeanne Hazes