100%NL Magazine Roxeanne Hazes
Zie ook:
Delen

Roxeanne’s statement tijdens rechtzaak: ‘Zou betekenen dat ik mijn moeder in diskrediet breng’

Roxeanne Hazes was opgeroepen om te verschijnen als getuige in een rechtzaak van haar moeder Rachel. Roxeanne kwam niet opdagen, maar in plaats daarvan werd haar statement voorgelezen.

Roxeanne Hazes

Samen met haar verloofde Erik Zwennes heeft Roxeanne een zoon genaamd Fender. Het drietal vormt een mooi, hecht gezin. Op Instagram delen Roxeanne en Erik regelmatig leuke foto’s en video’s. Het gezinnetje gaat er vaak op uit. Een paar weken geleden nog maakte het gezin een heerlijke wandeling in de frisse buitenlucht. En daar werden natuurlijk ook leuke selfies van gemaakt!

Rechtzaak Rachel

Op jonge leeftijd werd Roxeanne al bekend bij het grote publiek, ze is namelijk de dochter van zanger André Hazes en Rachel. Haar vader overleed 2004. De afgelopen jaren hebben Roxeanne en Rachel een turbulente periode achter de rug. Een hele lange tijd zijn de twee heel close geweest, maar de afgelopen tijd hebben de twee geen contact meer met elkaar. Tot groot verdriet van Rachel.

Rachel Hazes is momenteel druk met een rechtszaak die zij zelf heeft aangespannen i.v.m. ‘oude geschillen’. Voor getuigenverhoor werd haar eigen dochter Roxeanne opgeroepen. De zaak werd vandaag behandeld in de Rechtbank.

Statement

Roxeanne besloot om niet naar de Rechtbank te komen, maar leverde wel een statement in, wat tijdens de rechtzaak werd voorgelezen.

‘Vandaag behandelt u een zaak waarin een moeder haar dochter voor de rechter haalt om als getuige gehoord te worden’, zo begint Roxeanne haar verhaal. In haar statement laat Roxeanne weten het niet eens te zijn met de rechtzaak. ‘De bedoeling daarvan is om aan te tonen dat medegevolmachtigden misbruik gemaakt zouden hebben van hun volmacht. Dit is om vele redenen een absurde veronderstelling. Deze gevolmachtigden waren nu juist jarenlang de nauwst betrokkenen die mijn moeder met raad en daad ondersteund hebben, soms dag en nacht.’

Daarna licht Roxeanne haar beslissing toe waarom ze niet aanwezig is bij de Rechtbank. ‘Als ik als getuige in deze zaak gehoord zou worden, zou dat betekenen dat ik mijn moeder in diskrediet breng, want datgene wat ik zal moeten getuigen zal alleen maar verdere afbreuk doen aan de reputatie van mijn moeder. Dat doe ik niet.’

Roxeanne sluit haar statement af met de rake woorden: ‘Ik respecteer uw rechtbank, maar ik hoop dat u begrijpt waarom ik vandaag hier niet aanwezig ben bij deze bezwaarbehandeling. Ik ben zelf moeder en het is mijn primaire verantwoordelijkheid mijn eigen kind te beschermen.’

Bron: Life of Yvonne

 

 

Beeld: iStock, Bron: RTL Boulevard, Life of Yvonne

Delen

Meer over Roxeanne Hazes

Verdrietige Roxeanne Hazes: 'Ik vind dit moeilijk en wil niemand teleurstellen'
Verdrietige Roxeanne Hazes: ‘Ik vind dit moeilijk en wil niemand teleurstellen’
Roxeanne Hazes en Erik Zwennes delen heel mooi nieuws: 'Het grootste geluk'
Roxeanne Hazes en Erik Zwennes delen heel mooi nieuws: ‘Het grootste geluk’
Lees alle artikelen over Roxeanne Hazes