100%NL Magazine Samantha Steenwijk
Zie ook:
Delen

ZIEN: Zóveel lijken Samantha Steenwijk en haar zus op elkaar!

Samantha Steenwijk en haar zus lijken als twee druppels water op elkaar. De gelijkenissen zijn bizar!

Zus Samantha Steenwijk

De zus van Samantha heet Melissa. Melissa is inmiddels 37 jaar oud. Op haar verjaardag in mei vorig jaar, zette Samantha haar zus eens even flink in het zonnetje. Dat deed de zangeres met een gezellige foto. Op die foto kunnen we goed zien dat Melissa en Samantha familie zijn. Want wat lijken de twee op elkaar! Ze hebben precies dezelfde ogen en dezelfde glimlach!

Gelukkig getrouwd

Samantha Steenwijk en haar leuke vrouw Daisy zijn inmiddels al ruim 15 jaar samen. De twee zijn na al die jaren nog dolgelukkig met elkaar. Samantha is apetrots op haar vrouw en deelt dan ook regelmatig de leukste foto’s van haar.

Naast dat Daisy natuurlijk Samantha’s geliefde is, is ze ook haar tourmanager. Begin vorig jaar interviewde onze sterrenreporter Tim Douwsma Samantha nog voor onze januari/februari editie. Hierin vertelde ze nog hoe blij ze daarmee is. “Ik kan mezelf zijn bij haar en we hoeven niet altijd met elkaar te praten. Heel fijn. Wanneer we thuis zijn, laten we het artiestenleventje los en praten we over het echte leven. Het voelt dan goed om even niet over zingen te praten. Ik vind het echt een pluspunt dat ze mijn tourmanager is.”

Bron en Beeld: Instagram Samantha Steenwijk

Delen

Meer over Samantha Steenwijk

Samantha Steenwijk straalt: 'Is het een jongen of meisje?'
Samantha Steenwijk straalt: ‘Is het een jongen of meisje?’
Samantha en Daisy diepbedroefd: 'Zo vreselijk mooi, alles klopte aan je m’n lieve jongen'
Samantha en Daisy diepbedroefd: ‘Zo vreselijk mooi, alles klopte aan je m’n lieve jongen’
Lees alle artikelen over Samantha Steenwijk