SCHATTIG: Zó zag Numidia er vroeger uit
Zie ook:
Delen

SCHATTIG: Zó zag Numidia er vroeger uit

Dat Numidia vroeger al een muzikaal talent was, blijkt maar weer. Deze foto's van vroeger zijn stuk voor stuk geweldig om te zien.

Numidia

Numidia El Morabet is een Marokkaans-Nederlandse zangeres bekend onder de naam Numidia. In 2015 deed zij mee aan The voice of Holland en zij kwam in het team van Angela Groothuizen terecht. Numidia redde het tot de finale, maar won helaas niet. De zangeres ging zich daarna focussen op haar school en haar muzikale carrière zette zij op een lager pitje. Jaren daarna ging Numidia weer meer met de muziek doen en zij bracht eigen nummers uit met grote artiesten als Ronnie Flex, Bizzey en Famke Louise. Naast zingen, heeft Numidia ook kennis van fotograferen, want zij deed dit jaar mee met Het Perfecte Plaatje en zij heeft heel wat prachtige foto’s gemaakt.

Dit jaar zingt Numidia, samen met nog veel andere Nederlandse zangers en zangeressen, de sterren van de hemel bij Beste Zangers. Gisteren werd er de hele avond voor Numidia gezongen.

Vroeger

Dat Numidia op jonge leeftijd al een muzikaal talent was, blijkt maar uit de foto’s die zij deelde. Dit is een reeks foto’s van toen zij nog een klein meisje was. Wij kunnen hier geen genoeg van krijgen. Wat was Numidia ongelooflijk schattig zeg!

https://www.instagram.com/p/B55MdpDFzPP/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Numidia

Delen