100%NL Magazine Shane Kluivert
Zie ook:
Delen

Shane Kluivert laat kijkers ‘Van der Vorst ziet sterren’ smelten met déze opmerking

Wat een schatje is die Shane Kluivert toch. Donderdagavond bracht Peter van der Vorst een bezoekje aan de familie Kluivert in Barcelona voor het programma Van der Vorst ziet sterren. En de kijkers van het programma smolten helemaal weg door de opmerking van jongste zoon, Shane Kluivert.

Shane is nog maar 11 jaar, maar al heel succesvol. Naast dat hij een uitstekende kok is, voetbalt hij ook in het jeugdelftal van FC Barcelona. Peter van der Vorst vraagt hem naar zijn voetbalcarrière en kookkunsten, maar ook over vriendinnetjes.

Moeder Rossana Lima vertelt aan Peter: “Hij wil nu voetballer worden, maar straks komt hij in de puberteit. Dan kan het zo weer anders zijn. In de puberteit krijg je meisjes misschien.” “Nou, misschien”, zegt Shane dan. Als Peter hem daarna vraagt of hij nog geen vriendin heeft, antwoordt hij dat hij nog niet echt een ‘vaste vriendin’ heeft.

Zijn moeder duikt er meteen bovenop: “Geen váste vriendin? Hoe bedoel je?” antwoordt Rossana lachend. “Nou, ik heb wel gewoon vrienden, maar dan vrouwelijk”, zegt Shane.

Onder de video reageren kijkers super enthousiast op Shane ‘Zo’n heerlijk mannetje… ik word altijd vrolijk van hem’ en een ander zegt ‘En zo ontzettend beleefd… geweldig’. Je bekijkt het hele fragment hieronder.

https://www.instagram.com/p/ByF9QknIlWM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

Bron: Van der Vorst ziet sterren | Beeld: Instagram

Delen

Meer over Shane Kluivert

Ontmoet het prachtige samengestelde gezin van Patrick en Rossana Kluivert!
Ontmoet het prachtige samengestelde gezin van Patrick en Rossana Kluivert!
Cute: Shane Kluivert deelt na drie jaar nieuwe kook-video
Cute: Shane Kluivert deelt na drie jaar nieuwe kook-video
Lees alle artikelen over Shane Kluivert