Shelley og3ne
Zie ook:
Delen

Shelley van OG3NE verrast volgers met compleet nieuwe look

Shelley straalt al jaren met haar lange, bruine haren. Dit keer verbluft zij haar volgers met iets nieuws en het staat haar prachtig!

OG3NE

Drie zussen die in 2007 meededen aan het Junior Eurovisiesongfestival en in 2014 aan The Voice of Holland: Lisa, Amy en Shelley. Beter bekend als OG3NE. De meiden hebben ongelooflijk veel optredens op hun naam staan. In 2017 vertegenwoordigde de drie zussen ons land tijdens het Eurovisiesongfestival in Oekraïne en daar wisten zij met het nummer ‘Lights and Shadows’ de elfde plek te halen. Het nummer was een ode aan hun ernstig zieke moeder, die in datzelfde jaar overleed aan de gevolgen van botkanker.

Nieuwe look

Shelley is al jaren degene met het lange, bruine en stijle haar. Dit keer verbluft zij haar volgers met een compleet nieuwe look, want zij poseert met een groot bos krullen. Wij moesten echt even twee keer kijken, maar het staat haar geweldig. ‘Dat is gelijk een andere look! de krullen staan je goed’ en ‘Woowwww Shell! Knapperd en zeer gedurfd. Staat je super leuk’, zijn wat reacties. Wat ons en sommige volgers ook opvalt, is dat Shelley onwijs veel op haar zus Lisa lijkt. Zo leuk om te zien dit!

Bron en Beeld: Instagram Shelley Vol

Delen

Meer over OG3NE

OG3NE-zangeres Lisa straalt op bruiloft
OG3NE-zangeres Lisa straalt op bruiloft “My heart is so full”
Mooi nieuws voor OG3NE-zangeres Lisa: 'Ik zit op een roze wolk. Ik ben zo gelukkig'
Mooi nieuws voor OG3NE-zangeres Lisa: ‘Ik zit op een roze wolk. Ik ben zo gelukkig’
Lees alle artikelen over OG3NE