100%NL Magazine Sherida Spitse
Zie ook:
Delen

Sherida Spitse deelt prachtige foto met haar kinderen ‘Proud mom’

Sherida deelt een prachtige foto samen met haar kinderen in Ajax-tenue.

Sherida Spitse

Ze is de koningin van het Nederlandse vrouwenvoetbal, een icoon op het veld en een inspiratie daarbuiten. Sherida Spitse, geboren en getogen in het pittoreske Sneek, heeft de harten van voetbalfans veroverd met haar ongeëvenaarde talent en gepassioneerde spel. Met haar onnavolgbare passes en indrukwekkende techniek heeft ze het vrouwenvoetbal naar nieuwe hoogten gebracht.

Gezin

De voetbalster is zeer gelukkig met Jolien van der Tuin. Samen kregen ze in 2017 een zoontje Jens en de twee trouwden in 2018. In 2020 zijn Sherida en Jolien opnieuw moeder geworden. Het stel kreeg een dochter. Zo vertelde de voetbalster destijds op Instagram. “Vanmorgen zijn wij trotse mama’s en grote broer geworden van onze lieve Mila Spitse!”. Dit meldde de middenvelder aan haar talloze volgers op het social media platform.

Proud mom

Op Instagram deelt Sherida Spitse trots een prachtige foto waar ze samen met haar twee kinderen poseert in Ajax-tenues. De stralende glimlach op hun gezichten straalt pure liefde en trots uit. Met de simpele woorden “proud mom” laat ze haar diepe genegenheid voor haar kinderen en haar liefde voor de voetbalclub zien. 

https://www.instagram.com/p/C3WBpKmtybE/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Sherida Spitze

Delen

Meer over Sherida Spitse

ZIEN: Dit is het mooie gezin van voetbalster Sherida Spitse
ZIEN: Dit is het mooie gezin van voetbalster Sherida Spitse
Sherida Spitse deelt prachtige gezinsfoto met vrouw en twee kinderen
Sherida Spitse deelt prachtige gezinsfoto met vrouw en twee kinderen
Lees alle artikelen over Sherida Spitse