100%NL Magazine Sherida Spitse
Zie ook:
Delen

VIDEO: Sherida Spitse beleeft ultiem geluksmoment met haar dochter Mila

Samen met haar dochter Mila beleefde Sherida Spitse vorige week een ultiem geluksmoment. Een moment wat ze voor altijd zal blijven koesteren!

Sherida Spitse

Ze is de koningin van het Nederlandse vrouwenvoetbal, een icoon op het veld en een inspiratie daarbuiten. Sherida Spitse, geboren en getogen in het pittoreske Sneek, heeft de harten van voetbalfans veroverd met haar ongeëvenaarde talent en gepassioneerde spel. Met haar onnavolgbare passes en indrukwekkende techniek heeft ze het vrouwenvoetbal naar nieuwe hoogten gebracht.

Gezin

De voetbalster is zeer gelukkig met Jolien van der Tuin. Samen kregen ze in 2017 een zoontje Jens en de twee trouwden in 2018. In 2020 zijn Sherida en Jolien opnieuw moeder geworden. Het stel kreeg een dochter. Zo vertelde de voetbalster destijds op Instagram. “Vanmorgen zijn wij trotse mama’s en grote broer geworden van onze lieve Mila Spitse!”. Dit meldde de middenvelder aan haar talloze volgers op het social media platform.

Benieuwd naar de foto’s van het perfecte gezinnetje van Sherida? Dat zie je hier!

Ultiem geluksmoment met haar dochter

Vorig weekend speelde Sherida voor haar club AFC Ajax tegen Utrecht. De voetbalsters van Ajax wisten er met de winst vandoor te gaan, het werd uiteindelijk 5-2.

Voor de wedstrijd begon kwamen alle speelsters het veld op, hand in hand met een mascotte. Voor Sherida was het wel een hele bijzondere mascotte, het was namelijk haar prachtige dochter Mila. Op Instagram blikt Sherida terug op dit geweldige moment. Wij weten zeker dat ze dit ultieme geluksmoment niet snel zal vergeten!

Bron en Beeld: Instagram Sherida Spitse

Delen