100%NL Magazine Simone Kleinsma
Zie ook:
Delen

Simone Kleinsma overladen met complimenten: ‘Intens genoten!’

Het afgelopen weekend wist Simone Kleinsma 'The Masked Singer' te winnen als de Uil, ze wordt sindsdien overladen met complimenten.

100%NL Magazine WhatsApp kanalen

Simone Kleinsma

Simone Kleinsma is een gevierde actrice in ons land. Met haar indrukwekkende carrière heeft ze haar stempel gedrukt op zowel het theater als de televisie. De meeste mensen kennen Simone als actrice uit de serie Kees & Co, maar Simone heeft nog zoveel meer gedaan. Ze heeft talloze tv-programma’s op haar naam staan, net als een aantal waanzinnige musicals. Het blijft iedere keer een genot om te kijken naar het talent van Simone.

Simone wordt niet alleen geroemd om haar talent, ze is ook een geliefd publiek figuur. Dat komt omdat ze van nature zoveel charisma heeft en ze het vermogen heeft om emotie en diepgang in haar optredens te brengen. Nederland houdt van Simone!

Overladen met complimenten

Het afgelopen weekend was het eindelijk zover: de grote finale van The Masked Singer. De show werd gewonnen door de Uil. En wie zat er wekenlang verstopt in die Uil? Juist, Simone!

Op Instagram blikt Simone terug op dit geweldige avontuur. ‘Nououou…..mensen, dit was toch wel de vrolijkste manier om het nieuwe jaar in te gaan!!! Ja hoor, ik was de uil! Wat was dit waanzinnig leuk om te doen. En alle lof voor het geweldige team die dit programma met zoveel liefde maakt! Ik heb genoten.’

De fans van Simone en de kijkers van het programma kunnen er geen genoeg van krijgen, wat was het leuk! Samantha Steenwijk heeft de afleveringen ook gekeken en zij schrijft: ‘Wat was je geweldig! Echt intens genoten van de uil die je tot leven hebt gebracht, wát een kunst!’

Bron en Beeld: Instagram Simone Kleinsma

Delen

Meer over Simone Kleinsma

Simone Kleinsma herdenkt overleden man Guus op sterfdag
Simone Kleinsma herdenkt overleden man Guus op sterfdag
Nog maar 6 te gaan! Zit een van déze BN'ers dan in het kostuum van De Vos?
Nog maar 6 te gaan! Zit een van déze BN’ers dan in het kostuum van De Vos?
Lees alle artikelen over Simone Kleinsma