100%NL Magazine Giel Beelen
Zie ook:
Delen

SMELT: Giel Beelen deelt vertederende babyfoto’s van pasgeboren dochter

De dochter van Giel en Floortje is alweer 1 week oud en daarom staat Giel graag even stil bij de afgelopen bijzondere, maar vooral magische week.

Giel Beelen

Giel Beelen kennen de meeste mensen als Nederlande radio-dj en presentator van BNNVARA op NPO Radio 2. Vorig jaar maakte hij bekend te stoppen met het maken van radio, want hij besloot de wereld rond te gaan reizen met zijn liefde. Giel is al een hele tijd samen met zijn partner, Floor Joustra. Geweldig om het stel zo gelukkig te zien samen.

Babyfoto’s

Het is alweer een week geleden dat Giel en Floortje voor de eerste keer ouders werden van een dochter, Josephine. Hun wereld staat op z’n kop en er wordt al 7 dagen lang volop genoten van de kleine meid. Giel staat graag even stil bij de afgelopen week en daarom deelt hij een hele reeks babyfoto’s. Het geluk spat er echt vanaf!

‘Lieve Josephine, De eerste week met jou zit erop. Wat een kracht zit er in jou. En wat ben ik ook trots op je moeder die je op de wereld heeft gezet en nu voedt met vloeibaar goud.Ikzelf ben blij dat ik je al bijna met 1 hand kan verschonen. Goh, wat breng je me van slag als je hard moet huilen Maar wat maak je me warm als je stil wordt als ik met je ga dansen. We hebben je al heel even de koude buitenwereld laten zien maar voorlopig beschermen we je nog lekker thuis. Och mijn mooie dochter ik hou zoveel van jou! Voor altijd!’, schrijft Giel erbij. Wat is dit toch bijzonder…

Bron en Beeld: Instagram Giel Beelen

Delen

Meer over Giel Beelen

AAWH: Geniet mee met de eerste gezinsvakantie van Giel Beelen
AAWH: Geniet mee met de eerste gezinsvakantie van Giel Beelen
VIDEO: Giel Beelen deelt hartverwarmende video van dochter Josephine
VIDEO: Giel Beelen deelt hartverwarmende video van dochter Josephine
Lees alle artikelen over Giel Beelen