soy-kroon
Zie ook:
Delen

ZIEN: Met deze BN’er heeft WIDM-kandidaat Soy Kroon al jaren een relatie!

WIDM-kandidiaat Soy Kroon is al jaren gelukkig in de liefde met een andere BN'er. Wat een onwijs leuk stel!

Soy Kroon

Soy Kroon is een Nederlands acteur, zanger en presentator. Soy speelde in verschillende film- en televisieproducties zoals Hoogvliegers en Costa!! en maakte indruk met zijn zangtalent als jongste Jezus ooit in The Passion. Hij werd vooral bekend bij het grote publiek door zijn rol van Sil Selmhorst in Goede Tijden, Slechte Tijden.

Vriendin Holly Mae Brood

Zes jaar geleden was het liefde op het eerste gezicht toen Soy Kroon en Holly Brood elkaar op de set van Goede Tijden Slechte Tijden ontmoetten. De klik was er meteen en tijdens het samenwerken sloeg de vonk toch een keer over. Toch duurde het ontzettend lang voordat bekend werd dat de twee iets hadden. Dat had ermee te maken dat ze het beide redelijk stil hielden en het ook even duurde voordat het officieel was. Inmiddels zijn de twee niet meer zonder elkaar te bedenken. Holly vertelde in een interview al grappend dat ze wel klaar was voor de volgende stap; “Soy moest maar eens op zijn knieën gaan.”

Instagram

Het liefdeskoppel deelt de leukste foto’s en video’s van hen op hun social media kanalen. Van premières, programma’s of gewoon leuke feestjes. Wat een onwijs leuk stel! Je ziet een aantal foto’s hieronder.

 

Beeld: ANP Bron: Mannenzaken

Delen