100%NL Magazine gtst
Delen

SPOILER: dit nieuwe GTST-personage duikt op voor Anton Bouwhuis

De zomercliffhanger komt eraan en dat betekent ook dat de gemoederen hoog op gaan lopen in GTST. Ook voor Anton Bouwhuis wordt het een roerige zomer, want zijn verloren dochter Tiffy Koster komt naar Meerdijk en dat kan voor een hoop opschudding gaan zorgen.

Vorig jaar in de zomer konden fans al ontdekken via het GTST magazine dat Anton Bouwhuis een dochter heeft in Utrecht. Het lijkt er nu op dat de Meerdijkers daar ook achter gaan komen.

In een ver verleden heeft Anton een slippertje begaan met Bernadette, waardoor Tiffy is geboren. Bernadette heeft Tiffy afgestaan na haar geboorte, waardoor zij zonder haar biologische ouders is opgegroeid. Jaren later pas ontdekt Tiffy dat Moon Panhuys haar halfzus is en Bernadette haar moeder. Een emotionele hereniging volgt, maar Bernadette vertelt Tiffy dat Anton overleden is om zodoende niet zijn hele gezin te ontwrichten met deze shockende bekentenis. De leugens van Bernadette zorgen ervoor dat Tiffy haar zoektocht naar haar vader staakt.

Toch blijkt nu toch de waarheid aan het licht te komen. Lucas komt namelijk in de laatste week voor de grote seizoensfinale Tiffy tegen in Meerdijk. Zij blijkt met een bijzondere reden naar Meerdijk te zijn gekomen en niet voor haar ex-liefde.De rol van Tiffy wordt gespeeld door Cecilia Adorée, die vanaf het begin van Nieuwe Tijden te zien is in die serie. Vanaf juli is ze dus ook te zien in GTST!

Bron: RTL Boulevard

Delen