100%NL Magazine Tino Martin
Zie ook:
Delen

Tino Martin zingt tijdens Benefietconcert in Q-Factory

Aanstaande vrijdag, 19 juli, geven de Wild Romance & Friends een benefietconcert in de Q-Factory, Amsterdam.

Het benefietconcert wordt georganiseerd voor de ernstig zieke Mabel Ouwens. Haar vader is hitmaker Eddy ‘Danny Mirror’ Ouwens, bekend van onder andere de hit ‘I Rembember Elvis Presley’.

Het leven van de familie Ouwens staat stil sinds er bij Mabel een levensbedreigende hersentumor is ontdekt. De familie verkeert financieel in zwaar weer en daarom heeft vader Eddy de hulp ingeroepen van bevriende collega muzikanten om door middel van een benefietconcert zoveel mogelijk geld in te zamelen. Alle opbrengsten van het benefietconcert gaan naar de speciaal voor Mabel opgerichte stichting ‘Voor Haar’.

Naast De Wannebiezz, Wild Romance en Jan Rot is ook Tino Martin van de partij. Bij Shownieuws werd bekend gemaakt dat de wens van de zieke Mabel Ouwens uitkomt. Tino Martin gaat optreden bij haar benefietconcert op 19 juli!

Wil jij ook bij het benefietconcert aanwezig zijn en zo een steentje bijdragen aan stichting ‘Voor Haar’? Dat kan! Het concert begint om 20:30 uur, de deuren gaan open om 19:30 uur, tickets kosten €20 en het vindt plaats bij de Q-Factory in Amsterdam, Atlantisplein 1.

Bron: Q-Factory

Delen

Meer over Tino Martin

Tino Martin eert overleden zus: 'Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan je denk'
Tino Martin eert overleden zus: ‘Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan je denk’
Tino Martin deelt treurig nieuws over ongeluk
Tino Martin deelt treurig nieuws over ongeluk
Lees alle artikelen over Tino Martin