Tino Martin banner
Zie ook:
Delen

Tino Martin deelt treurig nieuws over ongeluk

Tino Martin deelde recentelijk op zijn Instagram-account een bericht over een klein ongelukje die zijn geliefde hondje heeft gehad.

Tino Martin

Tino Martin is een Nederlandse zanger die bekend staat om zijn krachtige stemgeluid en zijn veelzijdige repertoire. Geboren op 21 december 1984 in Den Haag, begon Martin zijn muzikale carrière als imitator van zijn grote idool, René Froger. Met de jaren heeft hij echter zijn eigen unieke stijl ontwikkeld, die een mix is van pop, soul en levensliederen. Hij heeft verschillende hits op zijn naam staan en treedt regelmatig op in uitverkochte zalen en op grote evenementen in Nederland. Hij is vooral bekend van zijn nummers als Doe wat je wil (2013), Jij liet me vallen (2014), Later als ik groter ben (2017) en Zij weet het (2018).

Ongelukje

Tino Martin deelde recentelijk op Instagram een hartverscheurend bericht waarin hij zijn zorgen uitte over zijn geliefde hondje. Op de foto’s was te zien hoe het hondje een tand miste, wat erop wees dat het een ongelukje had gehad. In de bijbehorende caption deelde de zanger zijn bezorgdheid “Mijn vriend heeft een ongelukje gehad” en “verdrietig”. Wat sneu voor het hondje. Je ziet de Instagram story’s hieronder.r

 

Bron en Beeld: Instagram Tino Martin

Delen

Meer over Tino Martin

Lees alle artikelen over Tino Martin