Tino Martin banner
Zie ook:
Delen

Tino Martin eert overleden zus: ‘Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan je denk’

Tino moet zijn zus al hee lang missen en hij mis haar ongelooflijk erg. Vandaag staat hij stil bij haar overlijden...

Tino Martin

Tino Martin is een Nederlandse zanger die bekend staat om zijn krachtige stemgeluid en zijn veelzijdige repertoire. Geboren op 21 december 1984 in Den Haag, begon Martin zijn muzikale carrière als imitator van zijn grote idool, René Froger.

Door de jaren heen heeft hij echter zijn eigen unieke stijl ontwikkeld, die een mix is van pop, soul en levensliederen. Hij heeft verschillende hits op zijn naam staan en treedt regelmatig op in uitverkochte zalen en op grote evenementen in Nederland. Hij is vooral bekend van zijn nummers als Doe wat je wil (2013), Jij liet me vallen (2014), Later als ik groter ben (2017) en Zij weet het (2018).

Gemis

Tino moet zijn zus Kim alweer zes jaar missen. Kim vocht een lange tijd tegen botkanker en dit gevecht heeft zij helaas niet kunnen winnen. Op Instagram plaatste Tino een foto van het graf van zijn zus en daarbij schrijft hij de emotionele woorden: ‘Vandaag zijn we jou alweer 6 jaar kwijt… Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan je denk. Kus je broertje.’ Wat is dit toch verschrikkelijk…

100%NL Magazine Tino Martin

Bron en Beeld: Instagram Tino Martin

Delen

Meer over Tino Martin

Tino Martin deelt treurig nieuws over ongeluk
Tino Martin deelt treurig nieuws over ongeluk
FOTO: Tino Martin deelt romantisch kiekje met zijn vriendin
FOTO: Tino Martin deelt romantisch kiekje met zijn vriendin
Lees alle artikelen over Tino Martin