100%NL Magazine Tino Martin
Zie ook:
Delen

Wow! Tino Martin koopt gigantische droomvilla

Tino Martin heeft een droomvilla gekocht in Vinkeveen! Makelaardij Witte, gespecialiseerd in miljoenenvilla's, zette de beelden online.

Levensliedzanger Tino Martin, die eigenlijk Eduard Martinus Kattenberg heet, heeft een droomvilla aangeschaft in Vinkeveen. Het vrijstaande pand stond in eerste instantie te koop voor 1,4 miljoen euro, maar werd uiteindelijk voor circa  300.000 euro minder verkocht.

De royale villa beschikt over 7 kamers, een grote keuken mét kookeiland en maar liefst vier badkamers. Het heeft een beeldschone tuin met hardhouten terras, een tuinhuis en als leuk extraatje: een ophaalbrug. Het perceel, van 3000 vierkante meter, is ongeveer voor de helft van de zanger en voor de andere helft van het Hoogheemraadschap omdat het officieel om dijkgrond gaat.

Wanneer de zanger en zijn vriendin zullen verhuizen naar de villa is nog onbekend. Recent gaf Tino Martin in interviews aan een gezinnetje te willen stichten met zijn vriendin. In hun nieuwe onderkomen is er in ieder geval ruimte genoeg!

Check hieronder de beelden:

https://www.youtube.com/watch?v=SfvFOPAEWOs

Bron: ad.nl

Delen

Meer over Tino Martin

Tino Martin eert overleden zus: 'Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan je denk'
Tino Martin eert overleden zus: ‘Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan je denk’
Tino Martin deelt treurig nieuws over ongeluk
Tino Martin deelt treurig nieuws over ongeluk
Lees alle artikelen over Tino Martin