Tooske en Bastiaan Ragas genieten van romantische datenight
Zie ook:
Delen

Tooske en Bastiaan Ragas genieten van romantische datenight

Het stel genoot van wat quality time met z'n tweeën en dat zag er heel gezellig, romantisch en mooi uit!

Tooske en Bastiaan Ragas

Bastiaan Ragas is een Nederlandse presentator, acteur, zanger en schrijver. Tijdens de musical De 3 Musketiers leerde hij zijn grote liefde, Tooske Breugem kennen. Tooske is een Nederlandse actrice, televisiepresentatrice en zangeres. In juni 2005 gaven zij elkaar het jawoord in Zuid-Frankrijk en sindsdien zijn zij onafscheidelijk. Samen kregen zij drie dochters, maar Bastiaan kreeg uit een eerdere relatie al een zoon, Sem.

Romantische datenight

Tooske en Bastiaan leven allebei een druk bestaan en met vier kinderen is het moeilijk om tijd voor elkaar vrij te maken. Toch genieten zij zo nu en dan van wat quality time met elkaar en gisteravond was zo’n momentje. De kinderen waren allemaal niet thuis, dus Tooske en Bastiaan gingen eropuit met z’n tweeën. Op Instagram deelt Tooske wat beelden waarop prachtige muziek wordt gemaakt aan het strand. De tweede foto is een prachtige, romantische selfie van het stel.

‘Tja, als je dan toch met z’n tweeën bent moet je d’r wat van maken:). Zelfs het weer gunde ons een heerlijke avond samen aan het strand. Geborreld, gegeten en daarna genoten van Vivaldi’s #vierjaargetijden bij kaarslicht. Topavond!! Vanmorgen vroeg is ook manlief vertrokken voor een optreden in Duitsland, dus vandaag ben ik helemaal alleen. Met Nappie, dat dan weer wel. Tot zo ver geniet ik ook daar enorm van, maar ben altijd in voor tips. Heb een heerlijke, zomerse dag!!!’, schrijft zij. Wat een heerlijke datenight is dit zeg. Dat smaakt naar meer, al is quality time met de kinderen ook geweldig…

https://www.instagram.com/p/CvzFSDzoEl6/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Tooske Ragas

Delen

Meer over Tooske Ragas

OEPS: Tooske Ragas betrapt door collega tijdens privé-momentje
OEPS: Tooske Ragas betrapt door collega tijdens privé-momentje
Tooske Ragas geniet van héle bijzondere moeder-dochter vakantie
Tooske Ragas geniet van héle bijzondere moeder-dochter vakantie
Lees alle artikelen over Tooske Ragas