Tooske Ragas brengt liefdesode aan Bastiaan: 'Hij is het! Al twintig jaar'
Zie ook:
Delen

Tooske Ragas brengt liefdesode aan Bastiaan: ‘Hij is het! Al twintig jaar’

Tooske deelde een video met haar man en een lieve tekst over hem. Niet omdat het een speciale dag was, maar gewoon omdat hij dat verdient.

Tooske en Bastiaan Ragas

Bastiaan Ragas is een Nederlandse presentator, acteur, zanger en schrijver. Tijdens de musical De 3 Musketiers leerde hij zijn grote liefde, Tooske Breugem kennen. Tooske is een Nederlandse actrice, televisiepresentatrice en zangeres. In juni 2005 gaven zij elkaar het jawoord in Zuid-Frankrijk en sindsdien zijn zij onafscheidelijk. Samen kregen zij drie dochters, maar Bastiaan kreeg uit een eerdere relatie al een zoon, Sem.

Liefdesode

Tooske en Bastiaan zijn al heel wat jaren een stel en de twee zijn nog steeds smoorverliefd op elkaar. Dit spreken zij ook regelmatig naar elkaar uit en dit keer was het Tooske die lieve woorden over haar man schreef. Onder een video met prachtige foto’s van het stel, schrijft Tooske: ‘Tja, wat kan ik zeggen. Hij is het! Al twintig jaar. Mag ook wel eens gezegd. Het is trouwens geen officiële dag ofzo hoor, ik ben gewoon dol op ‘m. Ook op deze doodgewone donderdag.’ Het hoeft inderdaad geen speciale dag te zijn om zoiets liefs te zeggen over je partner. Wat een powerkoppel is dit en wat zijn zij leuk. Op naar de volgende 20 jaar.

Bron en Beeld: Instagram Tooske Ragas

Delen

Meer over Tooske Ragas

OEPS: Tooske Ragas betrapt door collega tijdens privé-momentje
OEPS: Tooske Ragas betrapt door collega tijdens privé-momentje
Tooske Ragas geniet van héle bijzondere moeder-dochter vakantie
Tooske Ragas geniet van héle bijzondere moeder-dochter vakantie
Lees alle artikelen over Tooske Ragas