Tooske Ragas geniet van héle bijzondere moeder-dochter vakantie
Zie ook:
Delen

Tooske Ragas geniet van héle bijzondere moeder-dochter vakantie

Tooske was de kou zat en zij besloot samen met haar oudste dochter een mooie reis te maken. Wat ziet het er geweldig uit daar!

Tooske en Bastiaan Ragas

Bastiaan Ragas is een Nederlandse presentator, acteur, zanger en schrijver. Tijdens de musical De 3 Musketiers leerde hij zijn grote liefde, Tooske Breugem kennen. Tooske is een Nederlandse actrice, televisiepresentatrice en zangeres. In juni 2005 gaven zij elkaar het jawoord in Zuid-Frankrijk en sindsdien zijn zij onafscheidelijk. Samen kregen zij drie dochters, maar Bastiaan kreeg uit een eerdere relatie al een zoon, Sem.

Bijzondere reis

De afgelopen week was heel bijzonder voor Tooske en haar oudste dochter, want samen hebben zij een prachtige reis gemaakt. Moeder en dochter vertrokken naar Gambia en zo te zien hebben zij onwijs genoten van elkaar, de zon, de omgeving en de mensen. Op Instagram plaatste Tooske een reeks mooie foto’s en daarbij schreef zij: ‘Met de leukste, liefste oudste dochter in Gambia. Wat een belevenis!! Zon, vriendelijkheid, kleur en natuur. Oh, en overal pindasaus, maar dat ziet er niet uit op een foto.’ Het geluk spat er vanaf. Wat heerlijk om dit met je oudste dochter te kunnen doen. Dit zijn echt momenten om te koesteren…

https://www.instagram.com/p/C3iZUZNIyJU/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Tooske Ragas

Delen

Meer over Tooske Ragas

OEPS: Tooske Ragas betrapt door collega tijdens privé-momentje
OEPS: Tooske Ragas betrapt door collega tijdens privé-momentje
Tooske Ragas brengt liefdesode aan Bastiaan: 'Hij is het! Al twintig jaar'
Tooske Ragas brengt liefdesode aan Bastiaan: ‘Hij is het! Al twintig jaar’
Lees alle artikelen over Tooske Ragas