100%NL Tooske Ragas
Zie ook:
Delen

Oplettende tv-kijkers betrappen Tooske Ragas op verdachte molactie

Tijdens de derde aflevering van Wie is de Mol lijkt Tooske iets persoonlijks te vertellen, wat volgens tv-kijkers absoluut niet klopt.

Tooske en Bastiaan Ragas

Bastiaan Ragas is een Nederlandse presentator, acteur, zanger en schrijver. Tijdens de musical De 3 Musketiers leerde hij zijn grote liefde, Tooske Breugem kennen. Tooske is een Nederlandse actrice, televisiepresentatrice en zangeres. In juni 2005 gaven zij elkaar het jawoord in Zuid-Frankrijk en sindsdien zijn zij onafscheidelijk. Samen kregen zij drie dochters, maar Bastiaan kreeg uit een eerdere relatie al een zoon, Sem.

Tooske speelt dit jaar mee in het 24e seizoen van Wie is de Mol?

Verdachte molactie

Alle kandidaten van Wie is de Mol? worden een hele aflevering lang in de gaten gehouden door alle tv-kijkers thuis. Het valt dan ook gelijk op als één van allen iets opvallends of vreemds zegt. In de derde aflevering was het Tooske die tijdens een persoonlijke vraag een fout antwoord gaf. Zo liet Tooske namelijk weten dat zij al 36 jaar op dezelfde fiets rijdt, maar tv-kijkers weten dat zij en Bastiaan reclame maken voor Stella fietsen. Daar klopt dus niets van…

Op X gaat het flink tekeer en mensen reageren massaal. ‘Tooske zit te mollen! “36 jaar dezelfde fiets!” #echnie. Zij heeft alweer een paar jaar een Stella fiets!’, is één van de reacties. Als de verslaggever van Shownieuws hiernaar vraagt, antwoordt Tooske: ‘Aaah, ja ik heb twee fietsen.’ Wat denken jullie?

Bron en Beeld: X en Shownieuws

Delen

Meer over Tooske Ragas

OEPS: Tooske Ragas betrapt door collega tijdens privé-momentje
OEPS: Tooske Ragas betrapt door collega tijdens privé-momentje
Tooske Ragas geniet van héle bijzondere moeder-dochter vakantie
Tooske Ragas geniet van héle bijzondere moeder-dochter vakantie
Lees alle artikelen over Tooske Ragas