100%NL Magazine dochter trijntje Oosterhuis

Trijntje Oosterhuis neemt afscheid van dochter Maël en deelt aandoenlijke knuffelfoto!

Trijntje Oosterhuis deelt een wel hele lieve foto met haar dochter Maël van wie ze afscheid neemt voor een paar dagen.

‘Lieve Maël over een paar nachtjes ben ik weer thuis. Mamma mag Maria zijn in The Passion’, schrijft Trijntje bij de foto. Trijntje heeft de liedjes van The Passion in ieder geval al heel goed geoefend samen met haar dochter. Ze gaat haar kindjes de aankomende dagen enorm missen.

Groot gemis

‘Dit blijven de momenten dat ik jullie allemaal in m’n koffertje met me mee wil nemen maar dat gaat niet. Je grote broers leggen je de komende dagen uit hoe snel een paar nachtjes voorbij zijn! Je knippert je ogen en voor je het weet lig je weer in mijn armen! Want ik ben en blijf natuurlijk jou “moeder” Maria’, schrijft ze trots.

Op naar Roermond!

Trijntje hoopt dat ze gaat knallen en vooral veel mensen zal raken met haar teksten en zangtalent. ‘Hopelijk heel veel mensen in hun hart raken en liefde toe zingen. Want liefde kunnen we allemaal zo goed gebruiken deze tijd! Blaas Kusjes en Hartjes voor mijn schatjes jullie zijn in goeie handen’, en daarmee bedoelt ze natuurlijk haar vriend Alvin Lewis die thuis bij de kinderen blijft.

Groot gezin

Trijntje Oosterhuis heeft een groot gezin! In totaal heeft ze zelf drie kinderen, twee zoons en een dochter, en is ze een trotse stiefmoeder van Eljah, de zoon van haar huidige liefde Alvin Lewis. Haar twee oudste zoons kreeg ze met haar ex en vijf jaar geleden kreeg ze met Alvin nog een dochtertje: Maël.

Bron en Beeld: Instagram