Trijntje Oosterhuis deelt foto uit haar jeugd: wat was ze hier jong!

Trijntje Oosterhuis deelt foto uit haar jeugd: wat was ze hier jong!

Op Internationale Vrouwendag besloot zangeres Trijntje Oosterhuis een foto uit de oude doos te delen. En wel een hele oude doos! Wat zag ze er vroeger al goed uit!

Trijntje Oosterhuis zit al meer dan dertig jaar in het vak en mag zich wel een van de beste zangeressen van Nederland noemen. In 1990 formeerde ze samen met haar broer Tjeerd de band Total Touch en in 2001 ging ze voor een solo carrière. Ook heeft ze ons nog vertegenwoordigd tijdens Het Songfestival en is ze jarenlang lid geweest van Ladies of Soul. Een prachtige carrière om op terug te kijken! Benieuwd hoe Trijntje oftewel Judith er vroeger uitzag? Scroll dan snel verder.

Trijntje deelde een foto van zichzelf van een aantal jaar geleden. Er staat niet bij uit welk jaar deze foto komt, maar dat ze er nog heel erg jong is, is zeker! Wat ons verder opvalt, is dat ze heel donkere lokken heeft. En het staat haar fantastisch! Tegenwoordig gaat ze door het leven met lichtbruin haar.

Trijntje is al een paar jaar heel gelukkig met Alvin Lewis met wie ze in 2015 een dochter kreeg genaamd Maël. Trijntje was eerst getrouwd met Sander van den Eeden met wie ze twee zoons kreeg.

100%NL Magazine Trijntje Oosterhuis jong

Bron: Instagram | Beeld: Instagram