ZIEN: De leuke vakantiekiekjes van Kim Feenstra, Stanley en baby Brooklyn!
Zie ook:
Delen

ZIEN: De leuke vakantiekiekjes van Kim Feenstra, Stanley en baby Brooklyn!

Kim Feenstra is samen met haar gezin afgereisd naar het populaire eiland Ibiza. En zowel papa, mama als de kleine Brooklyn zijn volop aan het genieten!

Ibiza

Kim, Stanley en Brooklyn zijn duidelijk aan het bijkomen op vakantie. In een video die Kim 4 juni deelde, zie je Brooklyn en Stanley heel vredig slapen naast Kim. De vakantie was nog maar net begonnen, maar ze waren helemaal uitgeput! Uiteindelijk is dat waar vakantie om draait: heerlijk relaxen en even bijkomen.

Outfits

Kim hijst Brooklyn in de meest schattige outfits en zwemkleding. Zo droeg hij vorige week een kleurrijk pakje met een bijbehorende bucket hat. Helemaal volgens de laatste mode! En wat betreft zijn zwembroek? Die lijkt van Burberry te zijn. Kan ook niet anders dat Brooklyn er modieus bij kruipt met een model als moeder. 😉

Aan het werk

Inmiddels is Kim alweer aan het werk en neemt zoals altijd Brooklyn gezellig mee. Volgens Kim is Brooklyn een makkelijke baby en vindt hij alles prima. “Het samenzijn vind ik het mooiste wat er is. En dat hij met mij mee kan als ik moet werken. Dat hij al zoveel ziet en leert. Als ik in het verleden bij mijn collega modellen foto’s op social voorbij zag komen dat ze met hun baby op de set waren, was dat ook mijn grootste wens. En die is zo hard uitgekomen”, aldus de trotse mama.

 

 

Bron en beeld: Instagram

Delen

Meer over Kim Feenstra

Kim Feenstra deelt trots moedermoment van zangkunsten Brooklyn
Kim Feenstra deelt trots moedermoment van zangkunsten Brooklyn
Kim Feenstra: 'Deze liefde geeft me vleugels en doet me pijn tegelijk'
Kim Feenstra: ‘Deze liefde geeft me vleugels en doet me pijn tegelijk’
Lees alle artikelen over Kim Feenstra