VERBLUFFEND: Numidia showt afgetrainde lichaam tijdens fotoshoot
Zie ook:
Delen

VERBLUFFEND: Numidia showt afgetrainde lichaam tijdens fotoshoot

Al maanden let zij op haar voeding en is zij dagelijks in de sportschool te vinden, maar dat Numidia er nu zó uit zou zien, hadden wij niet verwacht. WAUW!

Numidia

Numidia El Morabet is een Marokkaans-Nederlandse zangeres bekend onder de naam Numidia. In 2015 deed zij mee aan The voice of Holland en zij kwam in het team van Angela Groothuizen terecht. Numidia redde het tot de finale, maar won helaas niet.

Jaren daarna bracht zij haar eigen nummers uit met grote artiesten als Ronnie Flex, Bizzey en Famke Louise. Vorig jaar zagen we Numidia schitteren bij de Beste Zangers samen met nog veel andere Nederlandse zangers en zangeressen.

Afvalrace

Numidia is al maanden aan het trainen en daarbij let zij op haar voeding. Tussendoor liet Numidia weten hoeveel kilo zij was verloren, maar nu showt zij het eindresultaat. Wij zijn helemaal in shock, want Numidia ziet er echt bizar goed uit. De zangeres is 21 kilo afgevallen en zij is helemaal afgetraind.

Op Instagram zien wij het resultaat van de fotoshoot. ‘Een rollercoaster dat was dit mooie proces voor mij. Het gevoel dat ik niet meer kon genieten van alles, zat me dwars. Ik wist dat ik mijn leven moest veranderen’, begint zij haar bericht. ‘Ik mag met trots zeggen dat ik 21 kilo ben afgevallen!!! En het allerbelangrijkste ik voel me goed in me lichaam herboren en krachtig. Nu wil ik graag de resultaten met jullie delen. Ik hoop dat ik meer mensen kan motiveren en helpen. Want ja… HET KAN!’

Wij hebben hier geen woorden voor. Je ziet er geweldig uit Numidia.

Bron en Beeld: Instagram Numidia

Delen

Meer over Numidia El Morabet

OH NO: Numidia belandt in ziekenhuis: 'Daar lig je dan...'
OH NO: Numidia belandt in ziekenhuis: ‘Daar lig je dan…’
WOW: Numidia straalt als nooit te voren in prachtige blauwe jurk
WOW: Numidia straalt als nooit te voren in prachtige blauwe jurk
Lees alle artikelen over Numidia El Morabet