ANP 100%NL Magazine Victor Mids
Zie ook:
Delen

Lukt het Victor Mids met een truc om jou te laten stoppen met roken?

Zou het Victor Mids lukken om jou te helpen met stoppen met roken? Neem de proef op de som!

Stoptober

In vele agenda’s staat 1 oktober rood omcirkeld. Want vanaf 1 oktober gaan duizenden Nederlanders de strijd aan met de sigaret en stoppen zij 28 dagen lang met roken. Waarom 28 dagen? Uit onderzoek blijkt dat 28 dagen net lang genoeg is om te ervaren wat de positieve effecten zijn van stoppen met roken. De meeste ontwenningsverschijnselen zijn dan achter de rug.

Wil jij ook van deze vervelende verslaving af? Meld je dan aan bij Stoptober! Met de Stoptober app heb je altijd je persoonlijke stophulp bij de hand, meld je aan bij de Stoptober community om steun te zoeken bij je medestoppers of leer hoe je succesvol kunt stoppen met de Stoptober tips!

Stop shows

Zoek jij nog dat ene stukje éxtra motivatie en ondersteuning bij het stoppen met roken? Ga dan naar één van twee de Stop Shows! Op 24 september in DeLaMar en op 30 september in Artis’ Planetarium vinden de Stop Shows plaats. Hoor de laatste wetenschappelijke inzichten en krijg praktische tips & tricks van een team met de meest uiteenlopende specialisten.  Twee longartsen, een huisarts, een dermatologe, een mindset coach, een goochelaar en een illusionist vertellen je alles over de lichamelijke en mentale voordelen van stoppen met roken en hoe je dat het beste doet.

Misschien geeft het bijwonen van de Stop Show je nét dat ene zetje extra. 😉 Koop je tickets voor de Stop Show hier!

Victor Mids en Steven Kazàn

Natuurlijk wil je alles horen van de deskundigen, maar wat de Stop Shows éxtra leuk maakt is natuurlijk de komst van Victor Mids en Steven Kazàn!

Tijdens de Stop Shows komen de illusionisten spreken én geven ze natuurlijk een paar trucs weg… Wie weet toveren ze wel jouw sigaretten weg!

Beeld: ANP Foto, Bron: Stoptober

Delen

Meer over Victor Mids

UITDAGING: Laat je hier online Mindf*cken door Victor Mids!
UITDAGING: Laat je hier online Mindf*cken door Victor Mids!
Lees alle artikelen over Victor Mids