100%NL Magazine Ellie Lust
Zie ook:
Delen

VIDEO: Ellie Lust en identieke tweelingzus laten zangkunsten horen

De twee zussen genoten van een concert en zij zongen de liedjes luidkeels mee. Wat een heerlijke avond moet dat geweest zijn.

Ellie Lust

Jarenlang was Ellie hét gezicht van de Politie. In haar rol als woordvoerder voor de politie schoof Ellie regelmatig aan tijdens Opsporing Verzocht en zo begon ook de tv carrière van Ellie. Ook presenteerde ze Ellie op Patrouille, Ellie in de Handel en Ellie aan de Verkeerde Kant. Bij de rest van de mensen is Ellie vooral bekend geworden door haar deelname aan Wie is de Mol en haar woorden als ‘etherdiscipline’.

Zangkunsten

Ellie heeft een tweelingzus, Marja. De twee vertelden jaren geleden in een video hoe zij erachter kwamen dat zij allebei van vrouwen hielden. Zij merkten namelijk dat zij verliefd waren geworden op dezelfde vrouw en dat is natuurlijk best bijzonder als tweeling.

Ellie en Marja kunnen het heel goed met elkaar vinden en zij doen regelmatig leuke dingen samen. Zo bezochten zij onlangs een concert en daar zongen zij de ABBA nummers luidkeels mee. ‘About last night… en omdat we er geen genoeg van krijgen. Met zuslief’, schrijft Ellie onder de video. Zo te zien hebben de zussen zich prima vermaakt. Ellie en Marja konden wat ons betreft weleens als vervangers voor Agnetha Fältskog en Anni-Frid Lyngstad (ABBA zangeressen) op het podium staan.

Bron en Beeld: Instagram Ellie Lust.

Delen

Meer over Ellie Lust

Ellie Lust brengt liefdesode aan vrouw: Mijn allergrootste liefde, mijn steun en toeverlaat'
Ellie Lust brengt liefdesode aan vrouw: Mijn allergrootste liefde, mijn steun en toeverlaat’
Ellie Lust moest eigen moeder reanimeren: 'Mijn donkerste uur'
Ellie Lust moest eigen moeder reanimeren: ‘Mijn donkerste uur’
Lees alle artikelen over Ellie Lust