VIDEO: Wegsmelten bij pasgeboren dochter van Monique Smit
Delen

VIDEO: Wegsmelten bij pasgeboren dochter van Monique Smit

Monique deelt te schattige beelden van haar dochtertje Lovi.

Monique Smit

Monique Smit, wie kent haar niet? Met haar stralende glimlach, prachtige zangtalenten en altijd positieve instelling weet ze overal waar ze komt er een feestje van te maken. Of dat nu in een overvolle feesttent is of in een knusse studio, iedereen houdt van Monique.

De goedlachse blondine is niet alleen druk in de weer met haar carrière, maar ook met haar gezin. Samen met haar vriend Martijn Molleman heeft ze inmiddels drie prachtige kinderen.

Pasgeboren dochter Lovi

Ja je leest het goed, drie kinderen! Want nog niet zo heel lang geleden werd Monique voor de derde keer moeder toen haar prachtige dochter Lovi werd geboren. De lieve kleine Lovi komt in een superwarm en fijn gezin terecht en is met recht het jongste poepie van het gezin. Ze heeft twee grotere broers, Noah en Luca, die zich over haar zullen ontfermen.

Wegsmelten

Monique deelt vandaag te schattige beelden. Daarin zien we haar dochtertje Lovi in een heel cute outfitje. Wij hopen dat Monique de komende tijd meer van dit soort schattige beelden plaatst! Wij kunnen er geen genoeg van krijgen. Je ziet het hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Monique Smit

Delen

Meer over Monique Smit

Monique Smit showt geweldige metamorfose: 'Weer eens wat anders'
Monique Smit showt geweldige metamorfose: ‘Weer eens wat anders’
Monique Smit deelt geweldig nieuws over oudste zoon Noah
Monique Smit deelt geweldig nieuws over oudste zoon Noah
Lees alle artikelen over Monique Smit