100%NL Magazine Flemming
Zie ook:
Delen

ZIEN: Is dit de leuke vriendin van Flemming?

Volgens de geruchten zou deze mooie dame de vriendin zijn van Flemming!

Flemming

Flemming Freddie Viguurs kennen we allemaal als de artiest Flemming. Nadat hij zijn hit ‘Amsterdam’ scoorde is Flemming on fire en lekker bezig!

Op dit moment staat Flemming maar liefst 20 avonden op rij in een uitverkocht Ahoy samen naast andere artiesten tijdens de jubileum editie van Vrienden van Amstel Live.

Vriendin?

Wat de gemoederen flink bezig houdt is de vraag of Flemming vrijgezel is of dat hij een vriendin heeft. Volgens de juicekanalen van Yvonne Coldeweijer en Juice Channel is Flemming gewoon hartstikke verliefd en wil hij dat alleen niet aan de buitenwereld laten weten in verband met zijn vrouwelijke fans. Toen RTL Boulevard het onderwerp aanhaalde bij Femming antwoordde hij stellig: ‘Ik wil dat mensen me volgen om mijn muziek en niet om wie ik ben en omdat ik wel of niet bezet zou zijn. Als ik zelf fan ben van iemand, dan maakt het me ook niet uit of iemand een partner heeft of niet.’

Of Flemming dus daadwerkelijk in een relatie zit of niet, dat zullen we voorlopig nog niet horen. Maar als het aan Juice Channel ligt is Flemming dus hartstikke verliefd. En wel op Jeanne Elferink. Een foto die Juice Channel eerder deelde zie je hieronder.

Bron: Juice Channel

Beeld: Instagram Flemming, Bron: Yvonne Coldeweijer, Juice Channel, Media Courant

Delen

Meer over Flemming

PRACHTIG: Flemming deelt zeldzaam familiekiekje
PRACHTIG: Flemming deelt zeldzaam familiekiekje
GENIETEN: Flemming zoekt de zon en luxe op na bruisende weken bij VVAL
GENIETEN: Flemming zoekt de zon en luxe op na bruisende weken bij VVAL
Lees alle artikelen over Flemming