100%NL Magazine Juvat
Delen

Dít is de bloedmooie vriendin van Juvat!

Juvat Westendorp is tot over zijn oren verliefd op zijn bloedmooie vriendin Ruby.

Juvat Westendorp

Juvat Westendorp kennen we natuurlijk als acteur, presentator én danser. We genoten van zijn talenten in Goede Tijden Slechte Tijden, verschillende Nederlandse romcoms en de afgelopen weken natuurlijk ook als kandidaat in Het Perfecte Plaatje.

SPOILER!

Helaas moest Juvat gisteren het programma verlaten, nét voor de finale. Patrick Martens, Georgina Verbaan en Frits Sissing zijn de drie BN’ers die de bloedstollende strijd aan gaan in de finale van Het Perfecte Plaatje.

Op zijn Instagram schrijft Juvat hierover: ‘Dit was het dan. Mijn avontuur bij Het Perfecte Plaatje. Dank allemaal voor het kijken. Ik heb ervan genoten en ga onverminderd door met deze nieuw gevonden passie.’

Vriendin Ruby

Afgelopen zomer liet Juvat weten zijn hart verloren te hebben aan de mooie Ruby. ‘SMOORVERLIEFD’, schreef hij toen bij de romantische foto’s.

Inmiddels zijn de twee al een paar maanden verder en nog steeds dolgelukkig samen. Toen Ruby haar 25e verjaardag vierde zette Juvat haar flink in het zonnetje. Bij een paar hilarische foto’s en video’s schreef hij toen romantisch: ‘Hoe gestoord je bent, hoe veel je slaapt, hoe goed je kan twerken, hoe veel je van chocopasta houd maar natuurlijk ook hoe leuk je bent, hoe knap je bent en hoe goedlachs je bent.’ Wat een leuk stel!

 

Bron en Beeld: Instagram Juvat Westendorp, RTL Boulevard

Delen