Header Snelle
Zie ook:
Delen

Dít is de beeldschone vriendin van rapper Snelle!

Benieuwd naar wie de mooie vriendin van rapper Snelle is? Dat zie je hier!

Rapper Snelle

Lars Bos kennen we beter als rapper Snelle. De goedlachse Snelle scoort hit na hit en is één van de meest populaire artiesten die ons land rijk is.

Lars is geboren in Gorssel, dat naast Epse ligt. Daar groeide hij op in een bosrijke en rustige omgeving. Het is dan ook niet raar dat de rapper zich daar weer heeft gevestigd. Snelle heeft daar een prachtige woonboerderij. De vraagprijs van de woonboerderij was maar liefst € 1.095.000 en heeft een woonoppervlakte van 396 vierkante meter.

Vriendin Sterre

De leuke vriendin van Snelle is niet alleen beeldschoon, maar ook heel slim. Sterre startte namelijk een eigen onderneming samen met een vriendin. Een online kledingmerk gericht op swimwear in een nieuw jasje. Het merk heeft een Spaanse naam: Sal Y Mas. Beide dames hebben een bepaalde connectie met het land en de taal. Sterre heeft ook vijf maanden in Barcelona gewoond en gestudeerd. Sterre woont op dit moment in Nijmegen en ze studeert Food & Business aan de Hogeschool Arnhem/Nijmegen.

Sterre en Snelle zijn sinds ze samen zijn onafscheidelijk. Aan Shownieuws liet Snelle weten dat Sterre een hele grote steun voor hem is. ‘Het is heel fijn om elke avond naast haar te kruipen.’

 

Beeld: ANP Foto, Bron: Shownieuws, girlscene

Delen

Meer over Snelle

Dit is de luxe woonboerderij van Snelle!
Dit is de luxe woonboerderij van Snelle!
Dit is de leuke vriendin van Snelle!
Dit is de leuke vriendin van Snelle!
Lees alle artikelen over Snelle