100%NL Magazine Ruben Nicolai
Delen

ZIEN: Dít is de mooie vriendin van Ruben Nicolai!

Ruben Nicolai is alweer een tijdje smoorverliefd op zijn vriendin Paulien.

Vriendin Ruben Nicolai

Als een van de bekendste gezichten in de Nederlandse televisiewereld heeft Ruben ons talloze malen laten lachen, huilen en genieten van zijn onvergetelijke optredens. Met glansrijke presentaties van populaire programma’s en onvergetelijke acteerprestaties heeft hij een plekje veroverd in onze harten en is hij een ware publiekslieveling geworden.

Achter de schermen is Ruben al een hele tijd gelukkig met zijn vriendin Paulien. Ruben liet zijn oog op Paulien vallen tijdens een première. ‘Ik dacht dat ik als een ninja naar haar zat te gluren, en dat niemand het door had. Maar ineens draaide ze zich om en zei ze dat ik anders even naar haar toe moest komen’, liet Ruben destijds aan RTL Boulevard weten.

Benieuwd naar de mooie vriendin van Ruben? Die zie je hier.

Dochters

In 2013 maakte Ruben bekend te gaan scheiden van zijn toenmalige partner Laurien. De twee waren getrouwd en kregen samen twee dochters genaamd Liv en Daantje. Ruben en Laurien gingen na een relatie van elf jaar uit elkaar.

Op social media houdt Ruben zijn privéleven helemaal voor zich en daarom plaatst hij nooit een foto van zijn partner en kinderen. Dat neemt niet weg dat hij onwijs gek is op zijn drie meiden. Hopelijk is hij nog jaren gelukkig met zijn gezinnetje.

Bron en Beeld: RTL Boulevard

Delen