100%NL Magazine Virgil van Dijk
Zie ook:
Delen

FOTO’S: Dit zijn de mooie vrouw en dochters van aanvoerder Virgil van Dijk

Op dit moment zit Virgil van Dijk in Duitsland voor het EK en is hij de aanvoerder van het Nederlands Elftal. Dit is zijn mooie vrouw Rike!

Virgil van Dijk

Op 8 juli 1991 werd Virgil van Dijk geboren in Breda. Hij begon al vroeg met voetballen en vertrok op nog maar 19-jarige leeftijd naar FC Groningen, waar zijn voetbalcarrière begon.

Inmiddels kennen we Virgil allemaal en is hij de op een na duurste verdediger ter wereld! Zijn huidige club, Liverpool, telde maar liefst 84,5 miljoen euro voor zijn komst. Virgil speelt niet alleen voor Liverpool, maar komt ook uit voor het Nederlandse elftal. Op dit moment zit hij in Duitsland waarin hij -hopelijk- met de andere spelers Nederland naar het Europees Kampioenschap voetbalt!

Vriendin en dochters

In 2017 trouwde Virgil met de bloedmooie Rike Nooitgedagt. Samen heeft het stel twee prachtige dochters: Nila en Jadi. De twee meisjes zien eruit om op te vreten en zijn dan ook apetrots op hun voetballende papa.

Rike hecht veel waarde aan haar privacy en er zijn dan ook weinig foto’s van de mooie brunette te vinden. Toch maakt ze soms een uitzondering en woont ze samen met haar dochters wel eens een voetbalwedstrijd of een gala bij. Wat een mooi gezin zijn ze samen!

Bron en Beeld: ANP Foto, Instagram Virgil van Dijk

Delen