ZIEN: Dit zijn de ex-vrouw en kinderen van Peter R. de Vries
Delen

ZIEN: Dit zijn de ex-vrouw en kinderen van Peter R. de Vries

Misdaadverslaggever Peter R. de Vries hield zijn privéleven uit de spotlights. Maar wisten jullie dat hij een partner had en ook twee kinderen?

Jacqueline

Peter is 35 jaar getrouwd geweest met Jacqueline. Maar ze zijn al jaren uit elkaar. Peter had sinds een paar jaar een relatie met een andere vrouw.

Zoon Royce

Royce de Vries is advocaat en partner van advocatenkantoor de Vries & Kasem, gevestigd in Amsterdam. Zoals we op de foto kunnen zien lijkt Royce ontzettend veel op zijn vader!

Dochter Kelly

Dochter Kelly heeft voor een leven gekozen buiten Nederland. Inmiddels woont zij al jaren in Ghana, waar zij druk bezig is met haar stichting Meet Kate. Met haar stichting probeert ze zoveel mogelijk kinderen in Afrika te helpen. Peter is natuurlijk apetrots op zijn dochter, maar vindt het ook lastig dat ze zover weg is, liet hij destijds weten aan Libelle. ‘Dat het goed gaat daar, maakt het voor mij wel makkelijker.’ In 2009 nam Johnny de Mol Peter mee naar Ghana voor het programma ‘Waar is de Mol’.

Overlijden

Op 15 juli 2021 overleed Peter R. de Vries. Hij werd een week eerder na de aflevering van RTL Boulevard neergeschoten. Na de schietpartij ging er een schok door Nederland heen en iedereen leefde massaal met Peter mee. Helaas wist Peter de strijd niet te winnen en overleed hij op 64-jarige leeftijd.

Beeld: ANP Foto, Facebook, Instagram

Delen