100%NL Magazine Hans Kazan
Zie ook:
Delen

Vrouw Hans Kazàn geeft update over zijn gezondheid: ‘geen wolkje meer aan de lucht’

Vorige week mocht Hans Kazàn (69) opnieuw het ziekenhuis verlaten, nadat hij onlangs voor de tweede keer werd opgenomen. Op Instagram geeft zijn vrouw Wendy een update.

Ziekenhuis

De illusionist en goochelaar lag vorige maand ook al in het ziekenhuis, nadat het hem niet lukte om zijn eten binnen te houden. Hierdoor zwakte Hans flink af en belandde hij uiteindelijk in het ziekenhuis in Spanje, waar Hans samen met zijn vrouw Wendy woont. Uiteindelijk kwamen ze gelukkig toch achter de oorzaak. De situatie van Hans verbeterde en iedere dag knapte hij een beetje meer op. 

Helaas ging het tijdens het afgelopen Paasweekend weer mis. Hans werd voor de tweede keer opgenomen in het ziekenhuis. Vorige week mocht de goedlachse illusionist het ziekenhuis weer verlaten. De oorzaak daarvan is inmiddels bekend. Volgens Wendy Kazàn was het ‘de medicatie in combinatie met extreem laag calcium en magnesium’.

‘Zon, zee, strand!’

Op Instagram post Wendy Kazàn een zonnig kiekje, waarop zij samen met haar man Hans te zien is. Bij de stralende foto schrijft Wendy: ‘Zon, zee, strand! Daar droomden we vorige week van toen we nog in het ziekenhuis waren. Nu lopen we met onze blote voeten in het zand en is er “geen wolkje” meer aan de lucht.’

Bron: ANP & Shownieuws, Instagram Wendy Kazàn | Beeld: Instagram Hans Kazàn

Delen

Meer over Hans Kazan

HEFTIG: Vlucht Hans Kazàn maakt noodlanding
HEFTIG: Vlucht Hans Kazàn maakt noodlanding
Hans Kazan neemt heftig en drastisch besluit
Hans Kazan neemt heftig en drastisch besluit “Andere fase”
Lees alle artikelen over Hans Kazan