OOH LA LA: Dit is de knappe vrouw van Najib Amhali!
Zie ook:
Delen

OOH LA LA: Dit is de knappe vrouw van Najib Amhali!

Najib Amhali kennen we natuurlijk allemaal als die grappige cabaretier, maar wist je ook dat hij een echtgenoot en liefhebbende vader van twee kinderen is?

Najib Amhali

Najib Amhali (4 april 1971) is bekend als Marokkaans-Nederlands acteur en cabaretier. De carrière van Amhali begon in 1990 toen hij speelde in de serie Barst en hij speelde drie jaar lang bij de theatergroep Made in da Shade. Ook was hij te zien in films als Jezus is een Palestijn, Spion van Oranje en Doodslag. Amhali deed ook zijn bijdrage aan meerdere series. Als cabaretier heeft Amhali meerdere shows gedaan waaronder in de Kuip in Rotterdam. In 2017 zei hij zijn theatertour af wegens een drank- en drugsverslaving. In de jaren hierna was Amhali weer te zien op televisie in de programma’s The Masked Singer en De TV Kantine. En dit seizoen is hij een van de kandidaten van Het Perfecte Plaatje!

Vrouw van Najib Amhali

Inmiddels zijn Najib en zijn vrouw Niama al meer dan 10 jaar samen. Ze zijn de trotse ouders van twee zoons: Noah en Novèll. Aan Nouveau vertelden Najib en Niama destijds over hoe zij elkaar ontmoet hebben. ‘Ik ontmoette Niama voor het eerst in een club in Amsterdam. Leuke vrouw, dacht ik meteen. Ze zei: “Ik heb een eigen kapsalon. Laat je een keer bij me knippen.” “Dat is goed,” zei ik, maar het duurde een jaar voordat ik bij haar in de stoel zat. We hadden het over van alles en ik vertelde ook dat ik getrouwd was.’ Najib’s huwelijk verkeerde al enige tijd in slecht weer en nadat hij ging scheiden duurde het niet lang voordat Najib en Niama elkaar weer vonden.

Jij wordt de moeder van mijn kids

De twee kwamen elkaar weer tegen, bij de afterparty van een Toppersconcert. “Zij doet al jaren het haar van René Froger en Jeroen van den Boom, en ik ben bevriend met René. We raakten enorm aan de praat en bij het afscheid hebben we voor het eerst gezoend. Toen ik zei: “Jij wordt de moeder van mijn kinderen,” begon ze te lachen. Maar ik hield vol: “Let maar op!” En zo geschiedde. In 2012 stapte het koppel in het huwelijksbootje.

Bron en Beeld: Instagram Najib Amhali

Delen

Meer over Najib Amhali

WAUW: Dit is het mooie gezin van Najib Amhali
WAUW: Dit is het mooie gezin van Najib Amhali
Fans denken massaal dat déze 4 BN'ers de finalisten van The Masked Singer zijn!
Fans denken massaal dat déze 4 BN’ers de finalisten van The Masked Singer zijn!
Lees alle artikelen over Najib Amhali